Haberler

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi'nde Gaziantep Polisgücü şampiyon

Güncelleme:

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi ikinci etap müsabakaları sona erdi.

Antalya'nın Alanya ilçesinde düzenlenen Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi ikinci etap müsabakaları sona erdi.

Atatürk Spor Salonu'nda 11 takımın katılımıyla beş gün süren müsabakalar sonunda, Gaziantep Polisgücü şampiyon, Bolu Belediyesi Spor Kulübü ikinci, Gaziantep Doruk Spor Kulübü ise üçüncü oldu.

Ligde ilk sırayı alan Gaziantep Polisgücü, Türkiye'yi Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda temsil etme hakkı kazandı.

Ligi son 3 sırada tamamlayan Buca Halk Eğitim, Diyarbakır Kayapınar ile VMY Kahramanmaraş kulüpleri bir alt lige düştü.

Ligde, Muğla Olimpik oyuncusu Fatma Songül Gültekin gol kralı olurken, Gaziantep Polisgücü'nden Perihan Küçükkoç ve Sinem Alpakan en iyi oyuncu ödülünü kazandı. En iyi kaleci ödülünü ise Bolu Belediyesi Spor Kulübü'nden Selin Güzeller aldı.

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanı Sadık Karakan, Hollanda Hokey Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Başkanı Haike Blaaun, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak verdi.

Salon Hokeyi Kadınlar Süper Ligi'nde Gaziantep Polisgücü şampiyon
Kaynak: AA / Spor

Gaziantep Alanya

İran, İsrail'e yönelik füze saldırısını başlattı

İran, İsrail'i füzelerle vuruyor

Eski Pentagon yetkilisi Rubin'den skandal sözler: Erdoğan artık yürüyen ölü

Nasrallah'ın ölümü üzerinden Erdoğan'a küstah sözler: Artık yürüyen ölü

İsrail devlet televizyonu duyurdu: Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Lübnan kara harekatı ne kadar sürecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek

"İsrail gözünü Türkiye'ye dikecek"

İran SON DAKİKA! İran İsrail'e füze mi attı? Galatasaray - Rasta Vechta CANLI izleme linki var mı? Galatasaray – Rasta, hangi kanalda? Galatasaray - Rasta ne maçı, maç kaç kaç? Tepecik Spor Yeni Çanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Tepecik Spor Yeni Çanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Manisa 1965 Spor Kulübü Domaniçspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi 1966 Edremitspor Burhaniye Belediyespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Ezinespor Tki Tavşanlı Linyitspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Didim Belediye Saygın Yapı Spor Sandıklıspor maçı ne zaman, saat kaçta? Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Bucak Belediye Oğuzhanspor Yatağanspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Çeşme Belediyespor İzmirspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Çeşme Belediyespor İzmirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Eti Maden Eti Spor Kulübü Akhisarspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fethiye İdman Yurdu İznikspor CANLI İZLE şifresiz! BAL Ligi Fethiye İdman Yurdu İznikspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });