Haberler

Bakan Koca'dan Adana ve Osmaniye'deki Deprem Açıklaması

Güncelleme:

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana ve Osmaniye'deki depremde 8 kişinin etkilendiğini açıkladı. Deprem nedeniyle Osmaniye'nin Sumbas ilçesindeki bir evde hasar oluştu.

BAKAN KOCA : DEPREMDEN 8 KİŞİ ETKİLENDİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, depreme ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Koca, "Bu sabah meydana gelen Adana Kozan merkezli depremde Adana'da 2 kişi yüksekten atlama ve eşya düşmesine, Osmaniye'de ise 6 kişi yüksekten atlama ve düşmeye bağlı olarak olaydan etkilenmiştir. Depremden etkilenen kişiler olay yerine görevlendirilen 8 ambulans ile hastanelere nakledilmiştir. Hastalarımıza ve depremden etkilenen halkımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

DAĞDAN KOPAN KAYA PARÇALARI EVE GİRDİ

Deprem nedeniyle Osmaniye'nin Sumbas ilçesi Gafarlı köyündeki dağdan kaya parçaları koptu. Kayalardan biri, köydeki müstakil eve çarptı, duvar yıkıldı. Kaya parçalarının girdiği evde hasar oluştu, evdekiler yara almadan kurtuldu.

ANKARA-ADANA,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Osmaniye Sumbas Deprem Adana Sağlık Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title