Haberler

Rusya Ligi Görünüm

Son haftalarına girilen Rusya Premier Lig'de, lider Zenit ve en yakın takipçisi Lokomotiv Moskova'nın hafta sonu yapacağı maçta galip gelen, şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacak.

27. haftanın geride kaldığı ligde, 8 karşılaşmada 18 gol kaydedildi. Zenit evinde rakibi Volga'yı 2-1 mağlup etti. Portekizli çalıştırıcı Andre Villas-Boas'ın öğrencileri ligin bitmesine 3 hafta kala Volga'yı 2-0 yenerek puanını 59'a çıkardı.

Başkent ekibi Lokomotiv Moskova da Krasnador'a konuk oldu. Rakibini 3-1 yenen Moskova temsilcisi, şampiyonluk yarışında altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu.

Ligin en önemli karşılaşması, 4 Mayıs Pazar günü Lokomotiv Moskova ile Zenit arasında yapılacak. Lider Zenit, maçı kazanırsa puan farkını 4'e çıkaracak, Lokomotiv Moskova'nın galibiyeti halinde ise ligin zirvesi el değiştirecek ve Zenit, rakibinden 2 puan geriye düşecek.

Rubin Kazan'ı konuk eden CSKA Moskova da rakibini 2-1'lik skorla mağlup etti. Şampiyonluk yarışından çok UEFA Avrupa Ligi hesapları yapan başkent ekibi, takipçileri Dinamo ve Spartak Moskova'nın puan kaybettiği haftada puanını 55'e çıkardı.

Gol krallığı yarışında 16'şar golle CSKA Moskovalı Seydou Doumbia, Zenit oyuncusu Hulk ve Rostov'dan Artem Dzyuba liderliği paylaşıyor. Bu futbolcuları, 14 golle Spartak Moskova'dan Yura Movsisyan ve 13 golü bulunan Lokomotiv Moskova oyuncusu Dame N'Doye takip ediyor.

Toplu sonuçlar ve puan durumu şöyle:

Krylya Sovetov Samara - Amkar : 2-2

Ural - Tom : 0-0

Zenit - Volga : 2-0

Krasnodar - Lokomotiv Moskova : 1-3

CSKA Moskova - Rubin : 2-1

Rostov - Anji : 1-1

Terek - Dinamo Moskova : 1-0

Spartak Moskova - Kuban : 0-2

Kaynak: EuroSport.com / Spor

Lokomotiv Moskova Rusya Federasyonu Spor

19 yaşındaki caninin babası: İkbal Uzuner'in annesi eşimi arayıp 'Oğlun kızımın beynini yıkadı, intihar edecekler' demiş

"Oğlun kızımın beynini yıkadı intihar edecekler"

Özgür Özel, 31 Mart seçimlerinde kaybettikleri şehirden özür diledi

CHP lideri Özel seçimde kaybettikleri şehirden özür diledi

İsrail'den Beyrut'a peş peşe yoğun bombardıman, Hizbullah'tan şiddetli misilleme

İsrail medyası böyle duyurdu: Hayfa'nın kalbine roket düştü

İstanbul'daki ünlü börekçide kıyma yerine sakatat-baş eti ve hayvan taşlığı kullanıldığı ortaya çıktı

İstanbul'un meşhur börekçisinde büyük skandal

title