Haberler

"Tehdit mesajları alıyorum" diyen AK Partili Zengin'e DEVA Partisi'nden destek: Endişe verici

Güncelleme:

Cumhur İttifakı'na katılacağı söylenen Yeniden Refah Partisi'nin 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun'un kaldırılmasını talep ettiği öne sürülmüştü. "6284 kırmızı çizgimizdir" diyen, son açıklamasında tehdit mesajları aldığını söyleyen AK Partili Özlem Zengin'e Deva Partili Mehmet Emin Ekmen destek verdi. Ekmen, "Hayatını partisi ve değerlerinin mücadelesine adamış, samimiyeti ve bağlılığı tartışılamayacak birine bu yoğunlukta tehdit endişe verici" dedi.

Yeniden Refah Partisi'nin Cumhur İttifakı'na katılmak için, "6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun"un kaldırılmasını talep ettiği iddia edilmişti. AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'dan iddialara ilişkin, "Bu konuları hiç konuşmadık." şeklinde açıklama gelmişti.

"BU KONU HAKKINDA KONUŞMAK İSTEMİYORUM"

"6284 bizim kırmızı çizgimizdir" diyerek tartışmalara farklı bir boyut kazandıran AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, son açıklamasında tehdit mesajları aldığını söyledi. Zengin, "Artık bu konu hakkında fazla konuşmak istemiyorum. Hedef haline geliyorum." dedi.

"BU YOĞUNLUKTA TEHDİT ENDİŞE VERİCİ"

AK Partili Zengin'e Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'den destek geldi. Twitter hesabından açıklama yapan Ekmen, "Hayatını partisi ve değerlerinin mücadelesine adamış, samimiyeti ve bağlılığı tartışılamayacak birine bu yoğunlukta tehdit endişe verici. Özlem hanımı yalnızlık hissine terk edip konuşmayanlar da bu saldırılardan sorumlu!" ifadelerini kullandı.

'Tehdit mesajları alıyorum' diyen AK Partili Zengin'e Deva Partisi'nden destek: Endişe verici

NE OLMUŞTU?

Hedef haline geldiğini belirten AK Partili Zengin, şunları söylemişti: "Sayın Bakanımız açıklama yapıyor, Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları var ama ben bu konuda ne zaman bir şey söylesem normali çok aşan bir hedef olma hali ortaya çıkıyor. Sadece Twitter'dan değil, çok düzenli ve planlı bir saldırıya dönüşüyor. Bununla da kalmıyor, telefonuma yüzlerce tehdit mesajları alıyorum. Bunun ne kadar ciddi bir konu olduğunu bilmiyorum kamuoyu fark ediyor mu… 6284 tabii ki tartışılabilir, İstanbul Sözleşmesi çok tartışıldı. Benim itirazım usulüne, yöntemine fakat bundan kamuoyu yeteri kadar rahatsızlık duymuyor. Doğrusu bu saldırılar Türkiye'de kadınları çok rahatsız ediyor.

"KONUŞAN ERKEK ARKADAŞIMIZ OLDUĞUNDA HİÇ SORUN OLMUYOR"

Bu konuya kimse girmek istemiyor çünkü hedef oluyorsunuz. İşte ben. Ben AK Parti Grup Başkanvekiliyim. Ben kendi fikirlerimi anlatmıyorum, grubumuz adına konuşuyorum ama grubumuz adına konuşan bir erkek arkadaşımız olduğunda hiç sorun olmuyor."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Mehmet Emin Ekmen Deva Partisi Özlem Zengin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500

Yorumlar (5)

Zaza Bingöl:

Siz ve sizin gibiler o koltuklara layık değilsiniz.Gerçekten bu halk sizin gibilerini nasıl seçiyor anlamakta zorluk çekiyorum.

42
14
yanıtYanıtla
Yusuf Abi Abi:

başka bir partilinin akpli birisini bu şekilde savunması da hayret verici. bunların patronları aynı.

42
10
yanıtYanıtla
Jesy:

Tehdit dogru seyler degil ama bu kadını toplum sevmedi cok antipatik geliyor insanlara

22
3
yanıtYanıtla
Yusuf Saygın:

Bu bayana Hdp niye destek vermiyor?

10
10
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

akp de muhafazakar bayanlar bile kendi partisine kazan kaldırıyor çünki biliyorlar demokratik laik türkiye cumhuriyeti olmasaydı o makam ve mevkilere kesinlikle gelemezlerdi ama orada bunu cesaret edip söylemeleri zor Atatürke dua etmeliler

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title