Haberler

Şemdinli Belediye Başkanı Saklı, Mazbatasını Aldı

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK Parti'den Şemdinli Belediye Başkanı seçilen Tahir Saklı, mazbatasını alarak göreve başladı.

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti'den Şemdinli Belediye Başkanı seçilen Tahir Saklı, mazbatasını alarak göreve başladı.

Saklı, yaptığı açıklamada, seçim öncesi ev eve gezerek vatandaşlardan destek istediklerini söyledi.

Bu desteği aldıklarını şimdi de vatandaşların kendilerinden talepleri olduğunu anlatan Saklı, "Biz de bugünden itibaren bu talepleri yerine getireceğiz. Bizim sloganımız 'belediye işi gönül işi'. Gönül deyince, ayrım yapmadan bütün insanlara herkese eşit davranma anlamına geliyor. Şemdinli Türkiye'de farklı bir ilçe, herkes birbirini tanıyor. Kimin oy verip vermediği önemli değil. Biz herkese eşit şekilde, devletimizin bize verdiği imkanlar dahilinde hizmet sunacağız." dedi.

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Hakkari'den AK Parti 1. sıra milletvekil adayı olan Ahmet Budak'ın PKK'lı teröristlerce şehit edilmesine de değinen Saklı, "Budak bu davanın bir ferdiydi. Bu dava için canını feda etmiş bir arkadaş. Burada onu yad etmemin sebebi, gerçekten Şemdinli'de insanlara hizmet için öncülük yapmış birisiydi. Bizim de AK Parti ailesi olarak ona karşı bir vefa borcumuz vardı. Seçimi kazandığımız gün kabrini ziyaret ederek bu borcumuzu yerine getirmiş olduk." diye konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Tahir Saklı AK Parti Şemdinli

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

title