Haberler

Mansur Yavaş: Partim isterse aday olacağız

Mansur Yavaş: Partim isterse aday olacağız
Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığına yeşil ışık yaktı. Yavaş, "Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı bir etkinlikte yaptığı açıklamada, "Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız" ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı ilçesinde bu yıl 27'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Beypazarı Festivali'ne katıldı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Mansur Yavaş: Partim isterse aday olacağızAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş

YAVAŞ: PARTİM İSTERSE CUMHURBAŞKANLIĞI'NA ADAY OLACAĞIZ

Yavaş şunları söyledi: "Ülkede şu anda böyle bir gündem yok. Ama partim aday gösterirse her yerde söylüyorum, elbette cumhurbaşkanlığına da aday olacağız ve mutlaka kazanacağız. Şu andaki gündemimiz bütün belediye başkanlarıyla birlikte çalışmak. Çünkü malum ekonomik sıkıntılar nedeniyle halk dar boğazda. Okulları pislik götürüyor, temizleyemiyorlar. Bizlere de temizletmek istemiyorlar.

Bunun yanında emeklilerin durumunu biliyorsunuz. Ankara'da 42 bin emekliye düzenli şekilde destek oluyoruz. Bizim anlayışınıza göre darda kalan herkesin yanında bulunan kurumdur belediye. ve biz bunu pandemiden itibaren gayet güzel yaptık. Artık o gençlerin umudunu kestiği Türkiye'den; tekrar umuduyla okuduğu zaman liyakatiyle iş bulacağından emin olarak, torpil aramadan, adaletsizlik olmadan çok keyifli bir şekilde yaşayacağı, mensubu olmaktan gurur duyacağı bir Türkiye için inşallah hep birlikte çalışacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Yerel Yönetim Mansur Yavaş Beypazarı Politika Ekonomi Ankara

Hizbullah'ta Nasrallah'ın yerine kuzeni Haşim Safiyeddin geldi

Nasrallah gömülmeden Hizbullah'ta yeni lider belli oldu

Eski İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad: İsrail için kurduğumuz birimin başındaki isim MOSSAD ajanı çıktı

İsrail, İran'ın kendisi için kurduğu birimi bile ele geçirmiş

Kabine, yarın toplanıyor! Masada kritik konu başlıkları var

Kabine, uzun bir aranın ardından toplanıyor! İşte masadaki en önemli konu başlığı

8 gün resmen buhar olmuş! Narin'in amcalarından biri bu sefer fena köşeye sıkıştı

Amcalardan biri bu sefer fena köşeye sıkıştı

500

Yorumlar (12)

Savas Ozturk:

2023 seçimlerinde nerdeydin hocam olan olmuş zaten sadece lafsınız

15
14
yanıtYanıtla
Mustafa Kurt:

Halkın parasıni fransada yiyen sen aday olma !!!

9
19
yanıtYanıtla
Anty-Partizan:

Bu Sacma Yonetim Degisirse, Belki Amacina Ulasip Herkezin Partisiz-Tarafsiz Cumhurbaskani Olabilir...

15
10
yanıtYanıtla
Zeki Sevindik:

mansurbey hangi patidensin bilmiyorum sagcimisin solcumusun .saga sola tekme atiyorsun ftibolcumusun.

12
8
yanıtYanıtla
Ahmet Melih ALEMDAR:

6 lı masadan senin için bir karar çıkmadığı için BİZ kaybettik ! Umarım herşey için geç kalınmış olmaz.

15
5
yanıtYanıtla
Burak:

İnş başkanım senden başkası kazanamaz zaten

7
10
yanıtYanıtla
Ece Aksoy:

İmamoğlu aday olacağına Mansur yavaş olsun ama tarafsız gerçek halkın başkanı olsun

9
6
yanıtYanıtla
Gerard Dirivia:

Mansur yavaş ne sağ gibi ne de sol görüşlü gibi orta seviye bir adam. Oy verilebilinecek en mantıklı kişi şu an için Mansur reis. İçinde bulunduğumuz şu andan daha kötü bir noktaya geleceğimizi hiç sanmıyorum. Şimdiki iktidarın süresi dolalı çoktan geçti bile. Kendileri keyiflerine göre kanunlar kurallar, ben bilirim zihniyeti. Taciz tecavüz ahlaksızlık diz boyu umurlarında değil. Bu nasıl iş arkadaş. 22 sene önce birini taciz ettiğinde hapsi boylardın, şimdi 30 suç kaydı sokakta geziyor

7
2
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

bu millet ne mahsunu ne ekremi ne RTE istemiyor. Bu millet. yeni bir yüz yeni bir lider güven verecek genç dinamik Türkiye Cumhuriyetine yakışır İnsalarını AYRIŞTIRMAYAN, ADALETLİ YÖNETECEK gerçek bir vatansever bir lider istiyor.partilerin menfeatleri bu ülkenin insanlarından daha önemli degildir.2023 secimlerinde millet mahsunu isterken sorumluluktan kaçan bir siyasetci.şimdi geçmiş olsun artık. bu milletin insanların çıkarları tüm partilerden üstündür.

3
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

elmaların arasında armutlarda yorum yapmış kendine güvenen erken seçime gider yok efendim üç yıl kaldı yok efendim dört yıl kaldı demez zaten niyetleri bu süre içerisinde ülkeyi huzura refaha götürmek değil giderayak başka şeyler götürmek

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });