Haberler

Kılıçdaroğlu'nun çok güvendiği isim, Cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağını söyledi

Güncelleme:

CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun en çok güvendiği isimlerin başında gelen İstanbul Milletvekili Yunus Emre, Cumhurbaşkanı adayının ocak ayında açıklanmasını beklediklerini ifade etti.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merakla beklenirken, kulisler de hareketlilik kazandı. CHP'de Kılıçdaroğlu'nun en çok güvendiği isimlerin başında gelen İstanbul Milletvekili Yunus Emre, adayın açıklanacağı tarihe ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

"DIŞ POLİTİKA VE EKONOMİDE EKSİKLER VARDI"

Halk TV'ye konuk olan Emre, "Adaylık konusunda bir takvime yaklaşıyoruz tabii bunu görmek lazım. Burada genel başkanımızın birkaç defa hatırlattığı bir konu vardı. Cumhurbaşkanı adayı çıkacak biri cumhurbaşkanlığını kazanacak ama geçiş süreci olacak. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'le ilgili hem belli bir takvime hem uygulamaları hem o geçişin temel önceliklerini belli şekillerde partiler olarak oluşturduk Bu çok yakın bir süreçte sonuçlanacak. Özellikle dış politika ve ekonomi bahisleri eksik kalmıştı onlar da bitti bitiyor. Ondan sonra aday belli olacak" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun çok güvendiği isim, Cumhurbaşkanı adayının ne zaman açıklanacağını söyledi

"OCAK GİBİ BEKLİYORUZ"

Adayın ocak ayında açıklanmasını beklediklerini belirten Emre, "Yani partilerin oluşturduğu bir takvim yok. Benim de görebildiğim kadarıyla çok uzun süre almayacaktır bu. Onu da söyleyeyim. Ocak gibi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Yunus Emre

Erzurum Havalimanı'na acil iniş yapan uçaktaki bomba ihbarı asılsız çıktı

Acil iniş yapan Hindistan uçağında korkulan olmadı

Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'B'dan 'BB-'ye yükseltti

Piyasalar merakla bekliyordu! Fitch, Türkiye kararını açıkladı

CHP'de tüzük değişikliği kabul edildi

CHP'nin "tüzük" kurultayından karar çıktı

Sakince kafeye gelen kadın, masada oturan adama kurşun yağdırdı

Sakince içeri giren kadın, peş peşe tetiğe bastı

500

Yorumlar (3)

OkuYorum:

Artık bir açıklayın da. bu nedir arkadaş, içim daraldı yeminle.

50
7
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

mevcut iktidarın ekonomi ve yönetim politikalarını kesinlikle desteklemiyorum fakat yerine gelme ihtimali olan muhalefetin dillendirdiği sanayi 4.0 yöntemi ile üretim insana çok az veya hiç ihtiyaç duyulmayan sistemdir her ne şekilde olursa olsun hiç biri gelecek için umut vaat etmiyor

42
12
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Kılıçdaroğlu kendi başkanlığını açıklasında görelim. Elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz. Diyorum ki başkasını başkan adayı koyduğu an ülke çıkmaza girer.

6
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title