Haberler

Kadın model Simurg Sarsılmaz, Diyarbakır'da muhtar adayı oldu

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimleri öncesi Diyarbakır'da dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kadın model Simurg Sarsılmaz, Bağlar ilçesi Kaynartepe Mahalle muhtarlığına aday oldu. 4 erkek adaya karşı yarışacak olan Sarsılmaz adaylığını X hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 31 Mart yerel seçimlerinde fark bir heyecan daha yaşanacak. Büyük bir çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu muhtar adaylığı için ilk kez bir kadın model Diyarbakır'dan adaylığını açıkladı.

Kadın model Simurg Sarsılmaz, Diyarbakır'da muhtar adayı oldu

KAYNARTEPE MAHALLE MUHTARLIĞINA ADAY OLDU

Simurg Sarsılmaz, Kaynartepe Mahalle muhtarlığına aday olduğunu belirtti. Başarının yolu çalışmaktan ve samimiyetten geçtiğini vurgulayan Sarsılmaz, 4 erkek adaya karşı yarışacak.

Kadın model Simurg Sarsılmaz, Diyarbakır'da muhtar adayı oldu

KARARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Sarsılmaz kararını sosyal medya platformu X üzerinden duyurarak "Diyarbakır bağlar kaynartepemuhtar adayı! Oylarınıza talibim" ifadelerini kullandı.

Kadın model Simurg Sarsılmaz, Diyarbakır'da muhtar adayı oldu

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Diyarbakır Bağlar Politika Güncel Haberler

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

500

Yorumlar (36)

Kartal Q7:

Abi bu muhtarlar ne işe yarıyor kaç yıl oldu ben mahallemdeki muhtarı tanımam mesela zaten herşeyimizi e-devlet üzerinden kendimiz hallediyoruz ikametgah olsun sabıka kaydı olsun eskiden muhtarlıklar bunlar için vardı gereksiz bir iş ama küçük köy yerleri hariç büyük şehirlerin bana göre muhtara ihtiyacı yok boş boşuna masraf bence

791
9
yanıtYanıtla
aygün serbest:

K.k bunlara birde işsizliği azaltmak için yardımcı verecekti :)

yanıt283
yanıt13
Perwer:

Senin muhtara ihtiyacın olmayabilir ancak devlet senin mahalle ndeki her türlü bilgiyi muhtardan alır ve senin bundan haberin olmaz. Onları sadece mühür görevlisi olarak görmeyin

yanıt27
yanıt113
slim shady:

Edevlet ile her işimizi hallediyoruz. Muhtarlar sadece köyler için olmalı. Büyükşehirlerde muhtarla kimsenin işi olmaz.

388
6
yanıtYanıtla
Raşit Gungor:

doğru tespit

yanıt170
yanıt6
bülent iyigün:

muhtara sadece bir kere gittim o da postacı gelen mektubu muhtara bıraktığı için..

368
7
yanıtYanıtla
Onder Yildiz:

Muhtarlar ne iş yapar?

361
5
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Devleti temsil eder

yanıt9
yanıt100
bekir Kizildemir:

Ver yetkiyi, gör etkiyi

267
14
yanıtYanıtla
Zohan Coharyan:

Hayat tecrübesini halkla paylaşacakmış.. Diyarbakır halkı bu kadının yaşadığı tecrübeleri yaşamak ister mi?

221
42
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title