Haberler

İYİ Parti'ye geçen Fakıbaba kendisini ölümle tehdit eden kişinin ismini verdi

Güncelleme:

AK Parti üyeliğinden ve milletvekilliğinden istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Ahmet Eşref Fakıbaba, geçtiğimiz günlerde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar ailesi arasındaki kavga nedeniyle Yıldız soyadlı bir kişiden ölüm tehdidi aldığını açıklamıştı. Fakıbaba bugün kendisini tehdit eden ismin kim olduğuna dair ilk kez konuştu. Fakıbaba, bu kişinin Orhan Yıldız olduğunu söyledi.

Ahmet Eşref Fakıbaba, 20 Ekim'de hem AK Parti'den hem de milletvekilliğinden istifa ederek, geçtiğimiz hafta İYİ Parti'ye katıldı. Fakıbaba daha sonra, soy ismi 'Yıldız' olan bir kişi tarafından tehdit edildiğini açıkladı. T24'de katıldığı yayında ilk defa tehdit edenin ismini verdi.

TEHDİT EDEN KİŞİNİN İSMİNİ VERDİ

Fakıbaba, kendisini tehdit eden kişinin Orhan Yıldız olduğunu söyledi. Sunucunun, "AK Partili vekil ile alakası var mı?" sorusuna ise, "Yıldız ailesi ile ilgisi var demiyorum. Alakası da olmayabilir. Savcılığa biz bildirdik" diye yanıt verdi.

ÖLÜM TEHDİDİ ALDIĞINI AÇIKLAMIŞTI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar ailesi arasında kavga olayına ilişkin konuşan Fakıbaba, İbrahim Halil Yıldız'ın ailesi içinden 10-15 kişinin kendisini bulma amacıyla bulunduğu yere gelip tehdit ettiğini söylemişti.

Fakıbaba, "Bana bir televizyon programından sonra devletin misafirhanesine gelip, 10-15 kişi hakaret etti, bağırdı, küfretti. Sadece hakaret etme değil, tehdit de var. Belki yakalamış olsa öldüreceklerdi. 10 gün önce tehdit aldım soy ismi Yıldız olan birinden. Hemen savcılığa verdim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Eşref Fakıbaba İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları!
500

Yorumlar (5)

özen66:

magdur ayagaına yatarak oy toplayacak. aksenerın kurgusu olsa gerek

13
5
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Kolpacinoda nediyordu ölum allahın emri ??

6
9
yanıtYanıtla
ismail bey :

Urfadan bağımsız milletvekili seçilecek kadar büyük bir kitle tarafından destekleniyorsun, sonrada bir tane adam beni tehdit etti,.. İnandırıcı değil.. Senin aşiretinden birileri onu bitirirdi şimdiye kadar..

9
3
yanıtYanıtla
Burak Bayhan:

Al birini vur ötekine. Aman Allah bunların eline düşürmesin ülkeyi ne samanlar altından ne sular yürür. Ne saman altından ne denizler yürütür bunlar yemin ederim.

5
1
yanıtYanıtla
İsmail Kabadayı:

Olsa olsa Rambo Okan dir o ??

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title