Haberler

İYİ Parti'ye geçen Fakıbaba'dan gündem yaratacak iddia: AK Partili vekilin adamları beni öldürecekti

Güncelleme:

AK Parti'den istifa ederek İYİ Parti'ye geçen Ahmet Eşref Fakıbaba katıldığı televizyon programında birbirinden iddialı açıklamalarda bulundu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar Ailesi arasında kavga olayına değinen Fakıbaba, Yıldız'ın ailesi içinden 10-15 kişinin kendisini tehdit ettiğini öne sürdü. Fakıbaba, "Devletin misafirhanesine gelen 10-15 kişi bağırdı, küfretti. Sadece hakaret etme değil tehdit de var. Belki yakalamış olsa öldüreceklerdi" dedi.

İyi Parti'ye katılan eski bakan ve milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, katıldığı televizyon programında itiraf ve iddialarda bulundu.

"BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİLİ İLÇE BAŞKANINA NAMLUYU DOĞRULTTU"

"İktidarın suçlarını anlatmayı planlıyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Fakıbaba, "300 kişinin bana nasıl saldırdığını Urfa halkı biliyor. Ben müthiş bir şekilde mücadele ettim. Kimisini mahkemeye verdim. Genel merkez bana sahip çıkmadı. Bu şahsi bir olay olabilir ama bu işi yaşarken bir mevcut belediye başkanı, AKP'li ilçe başkanına namluyu doğrultup adamcağızı vurmaya çalıştı. Ben adalet yok dediğim zaman boşuna konuşmuyorum. Bunlar tek tek anlatılacak" diye konuştu.

"BEN BURADA TEFECİLİK DE GÖRDÜM"

Ak Parti'ye yönelik açıklamalarına devam eden Fakıbaba, "2018 yılından sonra ben burada tefecilik de gördüm" diye ekledi.

"AK PARTİLİ VEKİLİN ADAMLARI 10-15 KİŞİYLE GELDİ"

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ile Şenyaşar Ailesi arasında kavga olayına da değinen Fakıbaba, İbrahim Halil Yıldız'ın ailesi içinden 10-15 kişinin kendisini bulma amacıyla bulunduğu yere gelip tehdit ettiğini öne sürdü. Fakıbaba, "Bana bir televizyon programından sonra devletin misafirhanesine gelip, 10-15 kişi hakaret etti, bağırdı, küfretti. Sadece hakaret etme değil tehdit de var. Belki yakalamış olsa öldüreceklerdi" ifadelerini kullandı.

"10 GÜN ÖNCE TEHDİT ALDIM"

Sözcü'de yer alan habere göre Fakıbaba, soyadı Yıldız olan birisinden tehdit aldığını da öne sürerek, "10 gün önce tehdit aldım soy ismi Yıldız olan birinden. Hemen savcılığa verdim" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ahmet Eşref Fakıbaba İbrahim Halil Yıldız Şanlıurfa İYİ Parti AK Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (13)

ismail bey :

Ak parti den gitmişte, parti temizlenmiş.. Hemen atıp, tutmaya başladı. Urfada kavga ve cinayetlerin büyük bölümü alacak verecek meselesi veya rant üzerine olur. Buradada böyle bir durum söz konusudur. Siyasi yöne çekmeye gerek yok..

45
34
yanıtYanıtla
süleyman kahraman:

Bakanlık verilseydi yinede istifa edrmiydi!!!ah ah Senide diğerlerinden farkın yok.bakan.gec bunları geç

43
29
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

vekillikten istifa edip her ay alacağı ballı maaşı tepti bazıları bunu yapmayıp milletvekili sıfatıyla iktidarın kayığına atladığını gördük

yanıt3
yanıt4
Selim Güler:

Milleti düsünen degil mevkisini düsünen adama ihtiyaci yok Ak partinin .Iyi yapmis Ak parti.

29
30
yanıtYanıtla
Ercan Ercan:

Neden insanlar terk ettiği yeri terk ettiği kişiyi kötüler? iş değiştiren insanlar da hep eski iş yerini kötüler...

32
19
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

bunlar yapılıyor ve bu milletvekili bunu cumhurbaşkanına savcılara söylüyor hiç bir şey yapılmıyorsa insanın aklına acaba nasıl bir ülkede yaşıyoruz sorusu geliyor adaletin sadece fikir ve görüşlerini belli sınırlar içinde söyleyenemi gücü yetiyor diye düşünüyorum

28
17
yanıtYanıtla
Shef :

Şu ana kadar neden söylemedin ? Dokunulmazlık yokken sus, şimdi dokunulmazlığın kaldırıldı kendine geldin. Millet de yedi.....

32
10
yanıtYanıtla
quantum :

İstifa eden nevşehir belediye başkanıda kendisine kumpas kurulup tehdit edildiğini, önceki belediye döneminde yolsuzluklar olduğunu söyleyip istifa etmişti. Bunlar buz dağının görünen kısmı. Kapalı kapılar ardında kimbilir daha neler dönüyo

18
15
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Acizlik mazeret değildir...

15
5
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Ne diyorsun sen Fakıbaba ? Peki bunları daha önceden neden söylemedin be babam .

16
3
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title