Haberler

İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

Güncelleme:

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, "Erdoğan Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kurmayı hayal ediyor" paylaşımı yaptı. Skandal paylaşıma Türkiye'nin yanıtı sert oldu. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir" denildi.

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, "Erdoğan Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kurmayı hayal ediyor" paylaşımına sert yanıt veren Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır. Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir." ifadelerini kullandı.

İSRAİL DIŞİŞLERİ BAKANINDAN ERDOĞAN'I HEDEF ALAN PAYLAŞIM

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşım yaptı. Erdoğan'ın Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kurmayı hayal ettiğini öne süren Katz skandal ifadeler kullandı.

İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Türkiye'den sert yanıtİsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz

"ERDOĞAN OSMANLI İMPARATORLUĞU'NU YENİDEN KURMAYI HAYAL EDİYOR"

Katz paylaşımında şunları söyledi: "Erdoğan Osmanlı İmparatorluğu'nu yeniden kurmayı hayal ediyor ve bugün Parlamentolar Arası Kudüs Platformu Konferansı'nda İsrail'e yönelik saldırılarını ve karalamalarını sürdürdü. Müslüman Kardeşler'in adamı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'i çökertmeyi, Kudüs'ü fethetmeyi ve Müslüman dünyasına liderlik etmeyi hayal ediyor. Erdoğan, sen Diriliş ve Kuruluş dizilerini izlemeye devam et ve hayal kurmaya devam et.

"GERÇEKLE YÜZLEŞİN"

İsrail haçlı seferi yapan bir imparatorluk değildir ve İsrail'in başkenti Kudüs de Konstantinopolis değildir. Kudüs sonsuza kadar Yahudi halkının başkenti olarak kalacaktır. Gerçekle yüzleşin ve Türkiye'yi karanlık yerlere sürüklemeyi bırakın. Atatürk'ün mirasını ve Türk halkını utandırıyorsunuz!"

İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Türkiye'den sert yanıt

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI: CİDDİYETSİZ VE SEVİYESİZ BİR AÇIKLAMA

Katz'ın paylaşımına Türkiye'den sert yanıt geldi. Dışişleri Bakanlığı yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "İsrail Dışişleri Bakanının, Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan paylaşımı ciddiyetsiz ve seviyesiz bir açıklamadır.

"İSRAİL HÜKÜMETİNİN TÜM ÜYELERİ ADALET ÖNÜNDE HESAP VERECEK"

Gerçekleri tüm çıplaklığıyla dile getiren Sayın Cumhurbaşkanımızın bu şekilde hedef alınması, İsrail Hükümetinin içinde bulunduğu ruh halinin göstergesidir. İsrail Hükümetinin tüm üyeleri adalet önünde mutlaka hesap vereceklerdir. Türkiye, İsrail'in Filistin halkına uyguladığı zulmü korkusuzca ve yüksek sesle dile getirmeye devam edecektir."

İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Türkiye'den sert yanıt

AK PARTİ SÖZCÜSÜ ÇELİK: SEVİYESİZ AÇIKLAMALAR YOK HÜKMÜNDEDİR

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "İsrail Dışişleri Bakanı, Sn Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye'yi seviyesiz bir şekilde hedef alan açıklamalarına devam etmiş. Katliam siyasetinin üyeleri tarafından yapılan bu seviyesiz açıklamalar yok hükmündedir.

"CUMHURBAŞKANIMIZ KÜRESEL VİCDANIN SESİDİR"

Netanyahu hükümetinin soykırımcı bir barbarlıkla hareket ettiğini ifade ediyor olmamız elbette bu katliam şebekesini rahatsız ediyor. Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir.Tüm uluslararası platformlarda Filistin halkının haklarını en üst seviyede savunmaya devam edeceğiz."

İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Dışişleri Bakanlığı Türkiye Hükümet Osmanlı İsrail Uluslararası İlişkiler Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Ayşe Dinçer kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Ayşe Dinçer kaç yaşında, nereli? Ayşe Dinçer biyografisi! BAHAR 11. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Bahar 11.bölümde (son) neler oldu? Telepati Nedir ve Nasıl Yapılır? Akıl Okuma Mümkün mü? BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ #128226 Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli?
500

Yorumlar (20)

Ali Demir :

İsrail’le ticaret devam etmiş ama

917
315
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Hem ağlarım hem giderim...

yanıt808
yanıt168
ANTİ ATEİST KAMALİSTÇİ:

Ekonomi iyice bozulunca aç kaldık dersiniz şimdi ise ticaret niye devam ediyoree diye laf yapıyorsunuz

yanıt158
yanıt691
Sinan Bulduk:

Kent lokantasına gitsinler aç kalınca cumhuriyet çocukları..

yanıt152
yanıt812
YOK HERİ:

Elbet Osmanlı kurulacak

125
219
yanıtYanıtla
muhammet demirkapı:

Atatürk’den bahsetmesi ilginç bir detay. Üzerine düşünülmeli

221
29
yanıtYanıtla
Tamirci Usta:

Yeniden imparatorluk olma hayalimiz doğrudur onun için içerdeki işbirlikçi hainlerle ve dısardaki düsmanlara mücadele içindeyiz bu yüzden ki yerli milli silahları yapıyor geliştiriyoruz

9
6
yanıtYanıtla
Doğan Kemer:

Doğru demişler yalanmı belediye binası bile saray gibi

2
2
yanıtYanıtla
YalancıSavar:

Bizim Diziler İSraili rahatsız etmiş. Demekki doğru yoldayız. O diziler sayesinde müslüman ülkelerde uyanış başlıyor. Adamlar İslam ülkelerini uyuttuk derken uyandırmak islerine gelmiyor

2
2
yanıtYanıtla
yasin yaşaran:

Adam dogru yazmis “Şam’da Emevi Camii’nde namaz kılacağız.”diyen reis dizilerde bunu isliyordu ne diyelim bir NEO OSMANLICIK OYNADIK ve sonu gelmedi maalesef

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title