Haberler

Instagram'ın kapatılması ortalığı karıştırdı! Anayasa Mahkemesi'nin sitesine de erişilemiyor

Güncelleme:

BTK'nın Instagram'a erişim engeli getirmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Anayasa Mahkemesi'nden "İletişim Başkanlığı'na basın ve ifade özgürlüğüne müdahale yetkisi veren mevzuat hükümlerinin iptali" başlıklı bir basın duyurusu yayınladı. Yapılan paylaşım kısa sürede silinirken Anayasa Mahkemesi resmi internet sitesine de erişilemiyor.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından milyarlarca üyesi bulunan sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirildi. BTK'nin site bilgileri sorgulama menüsünde Instagram'a erişim engeli kararı alındığı öğrenilirken kurumdan yapılan açıklamada "Instagram katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle kapatıldı" ifadelerine yer verildi. Erişim engelinin ne kadar süreceğine yönelik bir açıklama ise yapılmadı.

Popüler sosyal medya platformu Instagram'a erişim engeli getirilmesi kamuoyunda geniş yankı uyandırırken bir dikkat çeken gelişme daha yaşandı.

DİKKAT ÇEKEN BASIN DUYURUSU

Anayasa Mahkemesi sosyal medya hesabından "İletişim Başkanlığı'na basın ve ifade özgürlüğüne müdahaleyetkisi veren mevzuat hükümlerinin iptali" başlıklı bir basın duyurusu yayınlandı.

Instagram'ın kapatılması ortalığı karıştırdı! Anayasa Mahkemesi'nin sitesine de erişilemiyor

SİTEYE ERİŞİLEMİYOR

Yapılan paylaşımın çok kısa bir süre içinde silindiği dikkatlerden kaçmazken Anayasa Mahkemesi'nin resmi internet sitesine de erişilemiyor.

Instagram'ın kapatılması ortalığı karıştırdı! Anayasa Mahkemesi'nin sitesine de erişilemiyor

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Anayasa Mahkemesi Instagram Politika Güncel

Otopsiden gelen ilk sonuçlar korkunç! Narin'in nasıl öldürüldüğü adli tıp raporunda

Otopsiden gelen ilk sonuçlar korkunç! Narin'in nasıl öldürüldüğü adli tıp raporunda

Narin'e ait DNA tespit edilmişti! Amcanın otomobili jandarma tarafından yeniden incelenmeye alındı

Jandarmadan gece yarısı dikkat çeken hamle

Tunceli'de 4 askerimiz şehit oldu! Şehit Büyükçaylı'nın eşi bu akşam doğum yapmış

Oğlunun doğduğu gün şehit düştü

Kahreden detay! 'Narin'in Elifba'sı, çantası, terlikleri de cesedinin olduğu çuvaldaydı'

"Elifba'sı, çantası, terlikleri çuvaldaydı"

500

Yorumlar (24)

Akıl:

Hak ve özgürlüklerin temeli olan Anayasanın nihai karar vericisi Anayasa Mahkemesinin web sitesine de yasak geldiyse vay halimize.

167
90
yanıtYanıtla
Anty-Partizan:

Bisey Olmaz..85 Milyonun Pek de Oralarda Isi Olduguna Inanmiyorum Zaten..Insanlar Daha Asansore Binip Inmeyi Bilmiyor, Ne Isleri Var Anayasayla..Herhangi Bir Caddeden Gecerken Durup O Caddenin Ismini Sorun Herhangi Birine, " Abi Sen Nereyi Aradin ? " Diye Cevap Veren Milletiz..

yanıt62
yanıt20
Eskiden BeşTaş Oynardık Çamurda:

İnternet dümü düzüne yasaklanmalı. Para tutuyor internet. Paramız yok oluyor. Karasal yayın yani antenli televizyon tekrardan icaat edilmeli. Uydu koymak pahallı uzaya. Çanak kurmakda pahallı ve zor. Anten bulmak kolaydı eski zamanlarda. Hurdacıda bile vardı.

56
133
yanıtYanıtla
Anty-Partizan:

Tv ler Eski Systemler Ile de Calisiyor Zaten..Hatta Bulundugunuz Yer Mumkunse Tavandaki Kornise de Baglasaniz Bazi Kanallar Calisir..Siz Yeter ki Yaratici Olun..

yanıt33
yanıt4
Ömer Öğretmen:

Teknolojiyi yakalayıp üstüne çıkmamız lazımken mağara hayatına dönelim düşüncesi ile başka ülkenin çok kolay altına gireriz. Tabiki teknolojiyi doğru kullanım, üretmeyi öğrenmek lazım.

yanıt47
yanıt6
İnsan Doktoru:

İronidir umarım yoksa durum vahim

yanıt27
yanıt5
cavit dogan:

Bu Anayasa Mahkemesi niye hep böyle şeylerde ortaya çıkıyor ? Mesela anayasaya göre Vatandaşın "Yaşama hakkı" var ama yaşayamıyor, "Kişi dokunulmazlığı" var ama biri gelip keyfi sıkıp gidiyor serbest kalıyor, "Mülkiyet hakkı" var ama birileri gelip el konuluyor, "Ücrette adalet sağlanması" hakkı var ama kiralar ücretleri geçiyor. ANAYASA MAHKEMESİ buralarda niye hiç ortada yok !??

156
15
yanıtYanıtla
Adalet:

Cavit Bey çok kafa yakan soruları sormayın bence. Dış minnaklar diyin geçin.

yanıt41
yanıt14
erkan yüksel:

ulkemız ıran olma yolunda..yozlaşma yolunda hızla ılerlıyor ..hadı bakalım

73
81
yanıtYanıtla
Mordo:

Tik tok acilen engellenmeli toplumda ahlak Edep Kalmadi…

87
30
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title