Haberler

İmamoğlu'nun Paris'teki İstanbul tanıtımı CHP'nin 'after party'sine dönüştü

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'un tanıtımı" adı altında Paris'te düzenlediği etkinlik büyük ses getirdi. Haftalığı 249 bin 260 Euro olan ünlü moda müzesi Palais Galliera'da düzenlenen etkinlik adeta CHP'nin 'after party'sine dönüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'li Belediye başkanları ve ailelerinin de katıldığı partiye katılanlara beyaz şarap ve rakı servis edildi.

Geçtiğimiz aylarda 73 kişilik kafileyle İtalya'nın başkenti Roma'ya giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, şimdi de"İstanbul'un tanıtımı" adı altında Paris'te düzenlediği etkinlikle adından söz ettirdi.

İmamoğlu'nun Paris'teki İstanbul tanıtımı CHP'nin 'after party'sine dönüştü

İKİ GÜN İÇİN 600 BİN EURO ÖDENDİ

İki günlüğüne 600 bin Euro ödenen Paris'teki ünlü moda müzesi Palais Galliera'da düzenlenen etkinlikte İmamoğlu'na CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, CHP'li Belediye başkanları ve aileleri eşlik etti. İBB bütçesinden karşılandığı öne sürülen etkinlikte ünlü şarkıcı Karsu sahne aldı.

İmamoğlu'nun Paris'teki İstanbul tanıtımı CHP'nin 'after party'sine dönüştü

YEMEKLER İÇİN ÖZEL ŞEF TUTULDU

Parti için yemekleri hazırlayacak şef bile özel olarak tutuldu. Fransa'da yaşayan ve İstanbul mutfağından Türk şef Ecem Karakuş İBB'nin organizasyonu için özel bir menü hazırladı. Milyonlarca liranın saçıldığı partinin görüntülerini gören vatandaşlar sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.

İmamoğlu'nun Paris'teki İstanbul tanıtımı CHP'nin 'after party'sine dönüştü

17 İLÇE BELEDİYE BAŞKANI DA PARTİDE YER ALDI

İmamoğlu tarafından düzenlenen partiye CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve çok sayıda CHP'li ilçe belediye başkanı ve eşlerinin de katıldığı belirtildi. Edinilen bilgiye göre İstanbul'un 17 ilçe belediye başkanı partide yer alarak eğlendi.

İmamoğlu'nun Paris'teki İstanbul tanıtımı CHP'nin 'after party'sine dönüştü

KABAKTEPE'DEN TEPKİ

İmamoğlu'nun günlüğü 300 bin avroya mekan kiralayarak eğlence düzenlemesine AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de tepki gösterdi. X hesabından paylaşımda bulunan Kabaktepe şu ifadelere yer verdi; "İstanbullular adına soruyorum: Paris'te 'Palais Galliera' isimli sarayda yer alan 'İstanbul House', iddia edildiği gibi; İBB tarafından haftalık 249.000 Euro'dan mı kiralanmıştır? İstanbul'un kaynakları ile bu mekanda düzenlenen eğlenceler şehrin ve İstanbullular'ın hangi sorununu çözmektedir? Adı geçen mekan; kültürü, sanatı ve tarihi zenginlikleri ile İstanbul'umuzu tanıtmak için mi yoksa bir grup CHPli'nin İBB imkanları ile Paris'te gezip-tozup tatil yapabilmeleri için mi kiralanmıştır?"

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ekrem İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Özgür Özel İmamoğlu İstanbul Politika Güncel Yaşam Paris Moda

İşte Narin soruşturmasını değiştiren an! Hiç tahmin etmediği bir detay, itirafçıyı jandarmanın kucağına atmış

Hiç tahmin etmediği bir detay, itirafçıyı jandarmanın kucağına atmış

Narin'in mezarı başındaki akrabası 'Havin'ime de böyle kıydılar' diyerek ağıt yaktı

Narin'in mezarı başındaki akrabasından tüyler ürperten ağıt

Üvey babaanne dehşeti! 2 yaşındaki torununu aşağı attı

Ordu'da üvey babaanne dehşeti! 2 yaşındaki torununu aşağı attı

Şimdi ailenin işi daha zor! Savcılık, Narin'in ablası için düğmeye bastı

Savcılık, Narin'in ablası için kritik adımı attı

500

Yorumlar (97)

Erkan Can :

yandaş medya modunu açmışsınız.. aynı dini hassasiyetleri vakıf yurtlarında katledilen cocuklarımız için de,toz şeker partileri düzenleyen akp liler için de,vergilerimizi çarçur edip itibardan tasarruf olmaz diyen vatandaşlar için de göstermeniz dileğiyle.

478
1337
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Yani kısacası onlar da yapıyor o da yapsın mi diyorsun. Onları konuşmuyorsunuz bunu da görmezden gelin mi diyorsun. İşte bu yüzden hem iktidar hem muhalefet herkes her istediğini yapar rahatlıkla. Biz İmamoğlu nu birşeyleri değiştirecek diye getirdik. Kendi söylemiyle İsrafı bitirecek diye getirdik. Gerçekten büyük projeler yapacak diye getirdik. Onlardan farklı olduğunu düşündüğümüz için getirdik. Ee ne farkı kaldı daha beteri.

yanıt903
yanıt58
Alp ALGAN:

Dinle ne alakası var. Ne kadar para harcadı oraya. İstanbul fransada tanınmayan bir yer mi. Amaç ne? Avrupadan aldığı krediler nerede bir sorsanıza şu adama. Etkinlikler düzenlesin de bu nasıl bir etkinlik nasıl tanıtım. Halka açık kültürel tanırım etkinliği yapsın. Bunun ne alakası var İstanbulla.

yanıt625
yanıt33
Temel Temel:

5 uçak ile gidilmedi tarifeli uçak ile gidildi rakamda uydurma inanmayın.

216
1037
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

He pardon o zaman iyi yapmış. Aynı zihniyet işte :))

yanıt466
yanıt29
Evvab:

hiç de değil. az bile yazılmış.

yanıt199
yanıt34
Gökhan Gani:

içtikleri de rakı değil milli içeceğimiz sulu ayran

yanıt219
yanıt22
Akıllı olmalıyız:

Tarifeli uçakla gidildi ama görüyoruz haha

yanıt115
yanıt7
Ilhan Celepci:

Şeninde işine gelmedi kardeş

yanıt59
yanıt2
YalancıSavar:

yani sizi 10 lira dolandırmadın 5 lira dolandırm mı diyorsun?

yanıt55
yanıt4
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title