Haberler

İçişleri Bakanı: Terör örgütleri hesaplarınızı ele geçirdi diyerek dolandırıcılık yapanlara operasyon

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Zonguldak ve Ağrı merkezli gerçekleşen operasyonlarda 28 şüpheli şahısın yakalandığını açıkladı. Operasyonlar sonucunda 8 şüpheli tutuklandı, 2'si hakkında adli kontrol kararı verildi. Ayrıca, başka bir suç şebekesi hakkında da inceleme başlatıldı ve bu şebekenin üyesi olan 20 şüpheli yakalandı.

"Terör örgütleri hesaplarınızı ele geçirdi" diyerek dolandırıcılık yapan şahıslara operasyon: 28 gözaltı

ANKARA - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Terör örgütleri hesaplarınızı ele geçirdi" diyerek dolandırıcılık yapanlara karşı, Zonguldak ve Ağrı merkezli gerçekleşen operasyonlarda 28 şüpheli şahıs yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Zonguldak Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğümüzce, "Banka hesaplarınız FETÖ tarafından ele geçirildi" diyerek ve kendilerini kamu görevlisi gibi tanıtıp 3.000.000 TL dolandıran bir suç şebekesi tespit edildiğini belirterek şunları kaydetti:

"Bilişim sistemlerini kullanarak nitelikli dolandırıcılık suçunu örgütlü olarak işleyen bu şebekeye karşı 6 farklı ilde operasyonlar düzenlendi. Operasyonlar sonucunda 8 şüpheli şahıs yakalandı, bu şahıslardan 6'sı tutuklanırken, 2'si hakkında adli kontrol kararı verildi.

Ağrı Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce; Sosyal medya üzerinden arsa satışı yapanları tespit edip, kendini savcı gibi tanıtan ve "FETÖ senin adına para çekmiş, para göndermen lazım diyerek" yaklaşık 1.000.000 TL dolandıran şahıslar hakkında inceleme başlatıldı.

Yapılan operasyonlarla bu suç şebekesine üye 20 şüpheli 5 farklı ilde yakalandı. Yakalananların 9'u tutuklanırken, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi. Operasyonları düzenleyen kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Zonguldak Operasyon İnceleme Ağrı Operasyon Jandarma 3.Sayfa Politika Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü?
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title