Haberler

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sınıf başkanı adayını ziyaret etti

Güncelleme:

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sınıf başkanı seçilmek için belediye başkanını okula getireceğini söyleyen ilkokul öğrencisini ziyaret etti. Öğrenciye moral veren Özlü, seçimi kazanması halinde öğrencinin isteğini yerine getireceğini söyledi.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, sınıf başkanı seçilmek için "Belediye başkanını okula getireceğim." vaadinde bulunan ilkokul öğrencisini ziyaret etti.

Namık Kemal İlkokulu 1-G sınıfı öğrencisi Mehmethan Şahincioğlu, sınıf başkanı seçilebilmek için arkadaşlarına Belediye Başkanı Özlü'yü okula getirme sözü verdi.

Durumu öğrenen ailenin belediyeyle iletişime geçmesi üzerine teklifi kabul eden Özlü, okulu ziyaret ederek Şahincioğlu ve arkadaşlarıyla bir araya geldi.

Seçim öncesinde Mehmethan'a moral veren Özlü sınıftaki öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciden arkadaşlarına "okula mehteran takımı getirme" sözü verdiğini de öğrenen Özlü seçimi kazanması halinde bu isteği de yerine getireceğini söyledi.

Kaynak: AA / Politika

Faruk Özlü Düzce Eğitim Toplum Politika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title