Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faruk Özlü'yü tebrik etti: Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde istediği sonuçları alamayan AK Parti cephesinden dikkat çeken bir görüntü geldi. Düzce Belediye Başkanlığı'nı yeniden kazanan Faruk Özlü'yü telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özlü'nün daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini söylemesi üzerine "Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o anlarına ilişkin görüntüler sosyal medyadan servis edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzce Belediye Başkanlığına kesin olmayan sonuçlara göre yeniden seçilen Faruk Özlü'yü telefonla arayarak tebrik etti. Özlü'nün daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini ifade etmesi üzerine Erdoğan, "Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir" şeklinde karşılık verdi.

FARUK ÖZLÜ GÜVEN TAZELEDİ

Düzce'de resmi olmayan sonuçlara göre oyların yüzde 40.22'sini alan AK Parti adayı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faruk Özlü'yü tebrik etti: Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmaz

"SIKIŞIĞIM BAZI SEYAHATLERİM VAR"

Faruk Özlü'yü telefonla arayarak tebrik eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sıkışığım, bazı seyahatlerim var. Amerika, Sudi Arabistan oralardan döndüğüm zaman inşallah muzaffer illerimizi ziyaret edeceğim" dedi.

"ZAFER ZAFERDİR"

Bunun üzerine Faruk Özlü, seçimlerde daha yüksek bir oy oranı elde etmek istediğini belirtti. Erdoğan ise, "Takma kafana zaferin küçüğü büyüğü olmaz. Zafer zaferdir" şeklinde karşılık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Faruk Özlü'yü tebrik etti: Takma kafana, zaferin küçüğü büyüğü olmazDüzce Belediye Başkanı Faruk Özlü.

AK PARTİLİ İSİM GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, X sosyal medya hesabından o anları paylaştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Belediye Başkanlığı Faruk Özlü AK Parti Düzce Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafını indirmişti! Tatvan Belediye Başkanı Mümin Erol hakkında soruşturma başlatıldı

Adım adım F-16'ya! ABD duyurdu: Türkiye, satış kabul mektubunu imzaladı

Adım adım F-16'ya! ABD duyurdu: Türkiye, satış kabul mektubunu imzaladı

CHP'li Ceylan'dan çok konuşulacak iddia: Generalin makam aracında terör örgütü üyeleri mi taşındı?

CHP'li Ceylan'dan çok konuşulacak iddia: Generalin makam aracında terör örgütü üyeleri mi taşındı?

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

İsrail, Hizbullah'a savaş açmaya hazırlanıyor: Bir an bile durmayacağız

500

Yorumlar (13)

İlhan Fırat:

Yavaş yavaş muhalefete alıştırın kendinizi.

323
146
yanıtYanıtla
Sinan Kaygisiz:

Sen merak etme arkadaşim..Bu necip Millet, kime dümeni vereceğini kimede çöpleri aldiracağını iyi bilir rahat ol...5 sene sonra görüselim.

yanıt188
yanıt138
sade vatandaş:

biz on bin lira aylık alıp on beş bin lira kira veren bu yüzden sandıkta hissiyatlarımızı en derin saygılarımızla oy kullanarak ileten emekliler her zaman arkanızdayız

yanıt98
yanıt47
Onur Yener:

Bence siz kendinizi fazla kaptırmayın, sonuçta yüzyılda bir başarı gösteriyorsunuz...

yanıt59
yanıt36
İlhan Fırat:

5 sene uzun bu arada. En fazla 2 sene dayanır bu hükümet.

yanıt48
yanıt52
Zafer ÖZEVLİ:

git vandaki hakları iade et. bekli biraz ....

128
161
yanıtYanıtla
Tekin Serdar Kaya Oglu:

Bunlar yükünü almış umrunda olmazki kaybettik, kazandık .. Sokaktaki akp yandaşlarının üzülüp, büzüldügü, düşündüğü kadar bu adamlar düşünmüyor.. millet güzel mesaj verdi ama olan yine millete oluyor.. siyasetçilere bisi olmaz .. Milletimiz siyasetçiler için birbirine düşman olmamalı.

120
15
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Akp'nin 2007'de çıkarttığı ve mal sahiplerine verdiği yetkiden dolayı mal sahibim de 10 senemi doldurduğum için kayıtsız şartsız iş yerimi boşaltarak anahtarı mal sahibine teslim etmek zorunda kaldım ve maalesef benimle beraber birçok insan daha işsiz kaldı ya da mal sahipleri diyor ki ya bu kirayı verirsin ya da bu Dükkanı boşaltırsın yani öyle fahiş yaralar istiyorlar ki çaresiz kalıyorsun ya yüksek kirayı kabul edip ödediğin yüksek kiranın farkına ürünlere yansıtmak zorunda kalıyorsun Tabii p

20
48
yanıtYanıtla
Adem Örnek:

Ne olacaktı peki, piyasada her şey 10 katına çıkmışken sen halen 2007 de verdiğin kirayı mı verecektin, elbette artışlar olacak, mülk sahibi de oraya bir para bağlıyor, şahsen şu anda ben mülk alıp kiraya vermenin en kötü yatırım olduğunu düşünüyorum, 5 milyon bağladığın mülkten 10.000 gelir elde edeceksin, bnkaya koysan çok daha fazla getiri sağlıyor, millet neden parasını mülke bağlasın, üstelik kiracı ile uğraşacak birde

yanıt78
yanıt20
Akıncı:

Yeşili, denizi, yaylaları, gölleri, şelaleleriyle Türkiyede gözde illerden biri güzel Düzcem. 20 yıldır hiçbir değişiklik yok. Hala 1999 depreminin izlerini taşıyor. Saçma sapan sanatçı getirmesi hariç, belediyenin başka sosyal hiçbir faaliyeti yok. Gençler buralardan giderek gelişmiş illere yerleşiyor. Çünkü gelecek yok. Ne suyu su, ne yolu yol. Düzceye girişte o yolların bozukluğu, suyunun çözülemez sorunu bitmiyor. Hala zaferden bahsediliyor. Yazık bu insanlara, Düzce bunu haketmiyor.

33
11
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title