Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da gövde gösterisi! Mitinge 90 bin kişi katıldı

Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde AK Parti'den CHP'ye geçeceği konuşulan Bursa'daki mitinge katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, alanda 90 bin kişinin olduğunu açıkladı. Erdoğan, "Durmak yok, yola devam. Pazar günü inşallah sandıkları gümbür gümbür patlatacağız. Bursa'yla birlikte Türkiye Yüzyılına hazırlanıyoruz. Biz biliyoruz ki Bursa'nın boş lafla işi olmaz" dedi.

Türkiye 2 gün sonra yapılacak yerel seçimlere kilitlenirken, AK Parti yönetimindeki Bursa'nın CHP'ye geçeceği iddiası yüksek sesle dillendiriliyor.

EMNİYETTEN ALDIĞI BİLGİYİ PAYLAŞTI

Bugün AK Parti'nin Bursa'daki mitingine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan büyük bir kalabalığa seslenirken, Emniyet'ten alınan bilgiler doğrultusunda alanda 90 bin kişinin olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da gövde gösterisi! Mitinge 90 bin kişi katıldı

"BURSA'NIN BOŞ LAFLA, YALANLA İŞİ OLMAZ"

Erdoğan, "Her gelişimizde kalbimizin bir köşesini Bursa'da bırakıyoruz. Sordum, bugün Bursa'da katılım ne durumda diye? Rakamı aldım, 90 bin. Şimdi buradan Bursa'yla birlikte Türkiye Yüzyılı'na hazırlanıyoruz. Türkiye Yüzyılı şehirlerimizin inşasını Bursa'nın yol arkadaşlığında yapmak istiyoruz. Biz biliyoruz ki Bursa'nın boş lafla, palavrayla, yalanla, dolanla işi olmaz. Çünkü Bursa, emeğin, alın terinin, üretimin şehridir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bursa'da gövde gösterisi! Mitinge 90 bin kişi katıldı

"YENİ BİR DÖNEM AÇMAYI PLANLIYORUZ"

Bursa, yatırıma bakar, esere bakar, hizmete bakar, projeye bakar velhasıl Bursa icraata bakar. Dolayısıyla Türkiye Yüzyılı yolculuğumuzda bizi en iyi anlayacak olan Bursa'dır. Zaten Bursa ilk yerli markamız Togg fabrikası başta olmak üzere ülkemizin prestij eserlerine öncülük ediyor, ev sahipliği yapıyor. Allah vergisi, büyüleyici güzellikleriyle medeniyetlerin mirası, eşsiz birikimiyle, vakur insanıyla Bursa'ya da böylesi yakışır. İnşallah Bursa, 31 Mart'taki tercihiyle bu duruşunu büyükşehirde ve ilçelerde belediye yönetimlerine de yansıtacaktır. Ben buna inanıyorum. Bursa'ya güveniyorum. Biz de belediye başkanlarımızla el ele verip Bursa'nın önünde yeni bir dönem açmayı planlıyoruz" diye konuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

AK Parti Türkiye Bursa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (48)

mahsunkaraca:

5 milyonluk şehirden 90 bin katılım çok değil. Üstelik komşu şehirlerden yüzlerce otobüs getirip parayla insan tuttuklarını bizzat biliyorum. 30 senelik Bursa'lı olarak bu sefer Chp alacağından kuşkum yok. Nilüfer bugün Bursanın en güzide yeriyse Bozbey sayesindedir.

868
137
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

güya 30 yıllık bursalı ama resmi nüfustan haberi yok. şu an bursa nın resmi olan nüfusu 3.2 milyon. bu da ekrem gibi bak, kelimelerle sayılarla oynuyor :) hadi sen cehape ye söyle bakalım bursa da miting yapsın :) daha istanbul da miting yapamadı :)

yanıt134
yanıt323
Erkan Can :

bilir kişi 1 mio şehirden 90 bin kişiye göre 3,2 mio kişiden 90 bin kişi cok daha düşük bir oran.. keşke düzeltmeseydin 3 kuruşluk matematiğinle. konu miting kalabalığı değil eğitim seviyesi ayrıca

yanıt219
yanıt56
mahsunkaraca:

sayın bilir kişi ; bir cacık bilmediğin resmi nüfusa güvenmenden belli . Bursada en az 500 bin mülteci var Çarşamba Heykel Fomara elden gitti. Sen hala kelime peşindesin. Nufusun kaç oldugunu ben çok iyi biliyorum . Nufüs müdürlüğünde çalıştığım için.

yanıt210
yanıt35
Güray Dilli :

Çay kenarında nargile sefası...

yanıt57
yanıt8
hakan er:

1 AKP BELEDİYE PERSONELİ GELMEK ZORUNDA YANINDA 1 KİŞİ GETİRİRSE 10-15 SAAT MESAİ 2 DİĞER KAMU PERSONELLERİDE AYNI SEKİLDE 3 CEVRE İLLERDEN OTOBUSLERLE TASINANLAR 4 URFADA YOZGATTA AMASYADA OLDUGU GİBİ BEYAZ EŞYA VE NAKİT DAGIITMAKLA 5 YÜZ BELKİ BİNLEERCE SİVİL POLİS İSTİHBARAT PERSONELLERİ

471
55
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Sivil istihbarat bile başka şehirlerden geliyo

yanıt265
yanıt22
Narter Nart:

Kesinlikle katılıyorum...Miting alanları göstermelik hazırlanıyor. Taşıma insan taşınıyor.. Devletin kaynakları mitingler için seferber ediliyor...

yanıt115
yanıt19
Pacey:

90 bin rakamı kesinlike doğru değil. Kalabalık görünsün diye Gökdereden, Ankara yoluna doğru dar bir biçimde doldurmuşlar ki çok görünsün. Maksimum sayı 30 bin civarı. Onların da bir çoğu Belediyelerden,ordan burdan gelmek zorunda olupta getirililenler.

395
73
yanıtYanıtla
Yasin AYDIN:

Çevre illerden toplamıştır. İstanbuldan araç kaldırdınız tabii Paralı asker çok Millet Yeniden refah diyor

354
53
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title