Haberler

CHP Genel Başkanı Özel, Mehmet Aslandoğan'ın cenazesine katıldı

Güncelleme:

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer'in kayınpederi Mehmet Aslandoğan'ın cenazesine katıldı. CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer'in kayınpederi Mehmet Aslandoğan'ın cenaze töreni Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'nde yapıldı. Cenazeye, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra CHP milletvekilleri ve vatandaşlar da katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Aslandoğan'ın naaşı Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmek için cenaze arabasına taşındı.

CHP Genel Başkanı Özel, Mehmet Aslandoğan'ın cenazesine katıldı

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer'in kayınpederi Mehmet Aslandoğan'ın cenazesine katıldı.

CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Celal Dinçer'in kayınpederi Mehmet Aslandoğan'ın cenaze töreni Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi'nde yapıldı. Cenazeye, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yanı sıra CHP milletvekilleri ve vatandaşlar da katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Aslandoğan'ın naaşı Karşıyaka Mezarlığı'na defnedilmek için cenaze arabasına taşındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Pir Sultan Abdal Celal Dinçer Milletvekili Özgür Özel Karşıyaka İstanbul

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title