Haberler

Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından Destici'den idam çağrısı: İbreti alem için sallandıracaksın

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının dikkat çeken bir çağrıda bulundu. Destici, "İdam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek." ifadelerini kullandı.

Narin Güran'ın cansız bedeninin bulunmasının ardından açıklamalarda bulanan BBP lideri Mustafa Destici, ""İdam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek." dedi.

DESTİCİ'DEN "NARİN GÜRAN" ÇAĞRISI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Bilecik'te bu yıl 743'üncüsü düzenlenen 'Söğüt Ertuğrul Gazi'yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde konuştu. Destici, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'tan bu yana kaybolan Narin Güran'ın (8) cansız bedenine ulaşılmasına değindi.

Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından Destici'den idam çağrısı: İbreti alem için sallandıracaksınBBP Genel Başkanı Mustafa Destici

"İBRETİ ALEM İÇİN SALLANDIRACAKSIN"

Destici, "Narin Güran yavrumuzun maalesef cansız bedenine ulaşıldı. İlk günden beri gözümüz, yüreğimiz kan ağlıyor. Ciğerlerimiz parçalanıyordu. İşte ona bu acıyı, bu kötülüğü yapanlara, adalet işleyecek" dedi. İdam cezasının gerekli olduğunu belirten Mustafa Destici, "İdam gelecek. İbreti alem için sallandıracaksın. Bir daha hiçbir zaman hiç kimse çocuklarımızın canına, ırzına tasallut etmeyi dahi aklından geçiremeyecek" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

21 Ağustos'ta Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde Kur'an kursuna giden Narin Güran çıkışta evlerine dönmeyince ailesi kendi imkanlarıyla aramış, aramadan da sonuç alınamayınca Narin'in babası Arif Güran aynı gün saat 20.00 sıralarında kızının kayıp olduğunu bildirmişti. Bunun üzerine çok sayıda arama kurtarma ekibinin sevk edildiği bölgede çalışmalar başlamış, mahalledeki evler ve köye giriş yapan araçlarda arama yapılmıştı.

Arama çalışmaları sürerken, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın ağabeyi E.G. (18), kolundaki ısırık izleri nedeniyle gözaltına alınmıştı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki incelemede, ısırık izlerinin Narin'e ait olup olmadığı tespit edilemeyince E.G. serbest bırakılmıştı.

Narin'in cansız bedeninin bulunmasının ardından Destici'den idam çağrısı: İbreti alem için sallandıracaksın

Ardından Narin'in amcası, aynı zamanda kırsal Tavşantepe Mahallesi'nin muhtarı Salim Güran gözaltına alınmıştı. Aracından alınan DNA örneklerinin Narin'in kıyafetlerindeki DNA örnekleri ile eşleştiği belirlenen Salim Güran, 'kasten öldürme' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından tutuklanmıştı.

Daha önce aranan yerlere tekrar yoğunlaşan ekipler, mahalleye 2 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz Deresi'nde çalışma yaptı ve Narin'in cansız bedeni, 19. günde bulundu. Narin'in öldürüldükten sonra çuvalla dereye atıldığı, üzerinin taşla kapatıldığı tespit edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Politika Güncel

Makarna fabrikasındaki patlamadan acı haber! Soğutma çalışmaları esnasında cansız bedenine ulaşıldı

Makarna fabrikasındaki patlamadan acı haber geldi

Sakarya'daki facia anbean güvenlik kamerasında! Fabrika cephanelik gibi patlamış

Sakarya'daki facia anbean kamerada! Cephanelik gibi patlamış

Soruşturmanın seyrini değiştirmişler! Narin'in 2 akrabası daha gözaltına alındı

Soruşturmanın seyrini değiştiren 2 kişi daha gözaltına alındı

Kaymakamın makam arabasında 'arama' krizi! Emri veren komutan görevinden oldu

Kaymakamın makam arabasında arama krizi! Emri veren komutan görevinden oldu

500

Yorumlar (39)

Vural Akbıyık:

destici haklı. idam gelmeli ki caydırıcılık olsun

615
27
yanıtYanıtla
Süleyman Yazar:

idam varken olanlar iyi mi oldu? menderes, Polatkan, Deniz gezmiş, Yusuf aslan, 12 Eylül sonrası idam edilen civanım delikanlıların asılmış olmaları memlekete hayır mı getirdi. yanlışlık olduğunda telafisi mümkün olmayan bir cezayı istemek ne insan hakkına ne modern dünyaya ne de hakkaniyete uyar. hele günümüz dünyasında yıllar sonra bile haksız yere cezalandirilanlarin olduğu tespit edilen bir dönemde...

yanıt19
yanıt94
Blackened:

Süleyman saydigin sahislar cocuk katili veya tecavuzcusu mu? Konuyu niye saptiriyorsun? Şu milletin nefretini celbeden, tiksinti yaratan sapkinlara gelsin idam, neyini anlamiyorsun? Bunlar bu dünyada artık soluk almamalı!

yanıt80
yanıt4
Doğuş:

İdamda olsa adaletsizlik olursa işe yaramaz.

231
59
yanıtYanıtla
Nilay Durmaz:

Niye adaletsizlik olsun. Bu ve bunun gibi yüzde yüz somut delillerle çözülen cinayetler için idam verilebilir. En ufak şüphe olan durumlarda somut delil bulunana kadar veya itiraf olana kadar müebbet olur. Gayet te adalet sağlanır hem de şu ankinden çok daha iyi güvenli ve huzurlu bir toplum olur. Amerika da bile varken bizde neden olmasın

yanıt59
yanıt5
ismail kandemir:

Kısasta hayat vardır.

275
13
yanıtYanıtla
Özgür Çocuk:

Laikler kızar idam falan öyle şeyler deme başkanım Laikleri kızdırma

176
99
yanıtYanıtla
Sessiz ciglik:

Laiklik islam dusmanlarinin arkasina saklandigi bir ideoloji haline gelmistir. Bu ülke musluman ulkesi. Her karisina kadar her muslumanin hakkı var bu topraklarda!!!

yanıt36
yanıt18
Kenan Tepretoğlu:

sizde de bademleme cezası vardı di mi

yanıt24
yanıt21
girilmez:

Kenan Tepretoğlu: senide mi. geçmiş olsun

yanıt6
yanıt6
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title