Haberler

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den Kurban Bayramı mesajı

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında kötülüğü, zulmü, adaletsizliği ve acımasızlığı sevgiyle dayanışmayla yenebileceğimizi vurguladı. Destici, ihtiyaç sahiplerine el uzatmanın dinin gereği olduğunu belirtti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Kötülüğü, zulmü, adaletsizliği ve acımasızlığı ancak sevgiyle dayanışmayla; birbirimize ve değerlerimize sarılarak yenebiliriz ve yeneceğiz." ifadesini kullandı.

Destici, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında bayramın, savaşların yol açtığı ölüm, göç, acı ve çaresizliğin belirleyici olduğu şartlarda idrak edildiğini belirtti.

Gazze'de on binlerce çocuk, kadın ve yaşlının zalimce katledildiği bir soykırımın devam ettiğini vurgulayan Destici, şunları kaydetti:

"Uygur Türkleri kardeşlerimiz, kimlikleri ve inançları nedeniyle yok edilmeye çalışılıyor. Çok sayıda coğrafyada küresel emperyalizmin sömürüsü, savaş ve doğal afetlerden daha büyük yıkımlara, acılara neden oluyor. Kurban Bayramı'nın manevi iklimini yaşarken, çevremizde, ülkemizde, dünyada yaşananlara karşı taşıdığımız sorumlulukları hiç unutmamalıyız."

"İhtiyaç sahiplerine el uzatmak dinimizin gereği"

Mustafa Destici, "İnançlarımızın bize emrettiği, mensup olduğumuz topluma ve ihtiyaç sahiplerine dair sıkıntıları paylaşmamızla ilgili yükümlülüklerimizi en çok bu günlerde hatırlamalıyız." ifadesini kullandı.

İmkanı olanlardan ihtiyaç sahiplerine el uzatmasını isteyen Destici, bunun mensubu bulundukları dinin gereği olduğunu belirtti. Destici, "Kötülüğü, zulmü, adaletsizliği ve acımasızlığı ancak sevgiyle, dayanışmayla; birbirimize ve değerlerimize sarılarak yenebiliriz ve yeneceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Destici, Kurban Bayramı'nı tebrik ederek aydınlık, güzel günlere vesile olmasını diledi.

Kaynak: AA / Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Kurban Bayramı İnsan Hakları Politika Güncel

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title