Haberler

Başkan Zolan, Sarayköy'de hemşehrileriyle kucaklaştı

Güncelleme:

Sarayköy ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda incelemede bulundu.

Sarayköy ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaşan Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda incelemede bulundu. Bir ve beraber çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Zolan, "Kazanan Denizli olacak, kazanan Sarayköy olacak" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Sarayköy ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaştı. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan'a beraberindekilerde eşlik etti. İlk olarak ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek "hayırlı işler" dileyen Başkan Zolan ve beraberindekiler, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti, dertlerini dinledi. Daha sonra Kasım 2022'de temelini birlikte attıkları Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu'nda incelemede bulunan Başkan Zolan, tamamlanma aşamasına gelen tesisin 10 bin metrekare alan içinde yapıldığını belirterek, kapalı alanının ise 3 bin 5 yüz metrekarenin üzerinde olduğunu kaydetti.

"Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak"

Tesisin, kapalı yüzme havuzundan farklı spor alanlarına sosyal tesislerden amfi tiyatroya birçok fonksiyonu içinde barındırdığına dikkati çeken Başkan Zolan, "Bu tesis ilçemiz için çok çok kıymetli. Biz, 'Denizli merkezde ne varsa ilçelerimizde de o olacak' demiştik. 'Hizmetler her ilçemizde merkezle eş seviye gelecek' demiştik. Hamdolsun, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımızın destekleri, vatandaşlarımızın da birlik ve beraberliğiyle birçok hizmetin altına imza attık. Sadece Sarayköy'de değil tüm ilçelerimizde ihtiyaç duyulan ve talep edilen işleri yapmak için gece gündüz çalışıyoruz" dedi. Tesisi en kısa zamanda tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Zolan, emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bir ve beraber çalışmaya devam edeceğiz inşallah. Bundan kazanan Denizli olacak, kazanan Sarayköy olacak" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Osman Zolan Sarayköy Gençlik Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title