Haberler

Başkan Söğüt, "Şehrin altını da üstünü de yeniliyoruz"

Güncelleme:

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Güney Mahallesi'nde altyapının tamamlandığı ve üst yapı düzenlemenin yapıldığı caddelerde incelemelerde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Güney Mahallesi'nde altyapının tamamlandığı ve üst yapı düzenlemenin yapıldığı caddelerde incelemelerde bulundu.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Güney Mahallesi'nde altyapının tamamlandığı ve üst yapı düzenlemenin yapıldığı caddelerde incelemelerde bulundu. Altyapının zor ve meşakkatli bir iş olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, "Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İSU Genel Müdürümüz sağ olsun hızlı bir şekilde çalışmaların ilerlemesi için büyük gayret gösterdi. Vatandaşlarımız da bu süreçte büyük sabır gösterdi. Bizler de İSU ekiplerimize gerekli tüm desteği sağlayarak işin daha çabuk bitmesi için çabaladık. Güney ve Fatih Mahallemizde neredeyse altyapı tamamen yenilendi. Ciddi bir yatırım yapıldı. Şimdi de üst yapı için hızlı bir şekilde çalışmalar devam ediyor. İlçenin altı ile birlikte üstü de yenileniyor" dedi.

Güney Mahallesi'nde altyapının tamamlandığı ve üst yapı düzenlemenin yapıldığı caddelerde incelemelerde bulunan Başkan Söğüt daha sonra halk meclisleri kapsamında Yukarı Hereke'yi ziyaret etti. Yukarı Hereke ve Cumhuriyet Mahallesi'nde gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Şener Söğüt'e Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve Osman Yurt, Belediye Meclis Üyesi Cengiz Öztürk ve birim müdürleri eşlik etti. İlk olarak Yukarı Hereke Mahallesi'ne geçen Başkan Söğüt, Muhtar Yusuf Öner ile bir araya geldi.

Muhtarlıkta gerçekleştirilen kısa değerlendirme sonrasında aynı minibüste Muhtar Öner'in tespit ettiği noktalara gidilerek sorunlar yerinde incelendi. Yukarı Hereke Mahallesi'ni cadde cadde, sokak sokak gezen Başkan Şener Söğüt, sorunların çözümü noktasında da bölgedeki vatandaşları da dinledi. Ortak akıl ile adım atacaklarını belirten Başkan Söğüt, yapılacak çalışmaları da tek tek not aldırdı.

Belediye ekiplerinin 12 imar yolu açma çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Söğüt, "Sadece Yukarı Hereke'de değil, Körfez'in birçok noktasında ulaşım ağını genişletiyoruz. Sadece ulaşım olarak değil, yaptığımız ve yapacağımız eser, yatırım ve hizmetlerimizle Körfez'i ilmek ilmek dokumaya devam edeceğiz" dedi.

Öte yandan Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mimar Sinan Mahallesi'nde Atatürk Lisesi'nin hemen arka kısmında bulunan park alanında çalışmalar tamamlanma noktasına geldi. Başkan Söğüt de çalışmaları yerinde inceledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Şener Söğüt Hereke Körfez Söğüt Politika Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title