Haberler

Bakan Müezzinoğlu: "3 Yıldır Edirne'ye Şu Taşı Diktim Diyebilecek Misin?"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ismi Edirne belediye başkan adaylığı için geçen CHP Milletvekili Recep Gürkan'a seslenerek, 3 yıldır Edirne'ye ne hizmet verdiğini sordu.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, ismi Edirne belediye başkan adaylığı için geçen CHP Milletvekili Recep Gürkan'a seslenerek, 3 yıldır Edirne'ye ne hizmet verdiğini sordu.

AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen'in proje tanıtım toplantısına katılan Müezzinoğlu, salon girişinde davul zurna ekibi tarafından karşılandı. Müezzinoğlu, ardından salona girerek partilileri ve programa katılanları selamladı.

Sağlık Bakanı Dr. Müezzinoğlu genel seçimlerde rakibi olan ve şu an Edirne Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen Recep Gürkan'a seslenerek, "Recep kardeşim 3 yıl önce milletvekili adayı iken ben de milletvekili adayıydım. Beni suçlamak için beni zayıf bırakmak için beni zayıf noktamdan vurmak için, bana dedi ki benim evim Ankara'da olacak. Seninki nerede olacak dedi. Şimdi eyy Recep Gürkan, senin evin nerede olacak? 3 yıldır Edirne sokaklarına, Müezzinoğlu kadar geldin mi? 3 yıldır Edirne'ye şu taşı diktim diyebilecek misin? Lafla peynir gemisi yürümez. Emek ister, alın teri ister, vatandaşı sevmek ister, vatandaşla omuz omuza gönül gönüle olmak ister. Ama yine de partin için hayırlı olsun. Ama Edirne için üç yıldır yaptığın üç kalem hizmeti söyle ki Edirneli'nin karşısına çıkabilesin. Yalnız soru önergeleri ile siyaset olmaz. Yalnız suçlamak ile siyaset olmaz. Yalnız iftira atmak ile siyaset olmak, iş gerekir iş" ifadelerini kullandı.

"EDİRNE'NİN BARONLARINA EDİRNE'Yİ TESLİM ETMEYECEĞİZ"

Bakan Müezzinoğlu, "49 gün kaldı kapı kapı gezerek elleri sıkarak, gönülleri fethederek, Edirne'nin baronlarına Edirne'yi teslim etmeyerek başaracağız. Bakınız ilk defa bir kelime söylüyorum. Edirne'nin baronları diyorum. Edirne'nin baronları Edirneli'yi sömürüyor. Edirne'nin baronları Edirneli'nin canlarını hortumluyor. Bunlara fırsat vermeyin. Bunların hortumlarını beraber keselim. Bu baronları vatandaşı kucaklayarak aşacağız. Bu baronlara meydanı bırakmayın, Edirne'nin geleceğini teslim etmeyin. Onların anlayışı karanlık bir anlayış, sömüren bir anlayış, suçlayan bir anlayıştır. inşallah 30 Mart akşamı onların bütün hortumunu keseceğiz. Ama onlara da sonra biz hizmet edeceğiz, onları mağdur etmeyecek olan da biziz ama hortumlamaya müsaade etmeyeceğiz. Milletin ensesinde boza pişirmeye müsaade etmeyeceğiz. Bu milleti seviyoruz, hizmet etme borcumuz var" dedi.

Konuşmasının ardından klarnet virtüözü olarak anılan Serkan Çağrı ve yerel sanatçı Evrim Kaşıkçı'nın mini konserini Bakan Mehmet Müezzinoğlu ve katılımcılar izledi. AK Parti Edirne Belediye Başkan adayı Ahmet Günşen projelerini anlattığı toplantıya, Sağlık Bakanı Dr. Mürzzinoğlu'nun yanı sıra, Makeonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge ve Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Rafet Sezen de katıldı. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Müezzinoğlu Recep Gürkan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

esonmezdagsssonmezdag@hotmail.com:

yani arkadaslar bu adam demek istiyorki namuslu calisirsan birsey yapamassin su anakadar edirnenin bir yolsuzlik la birsey duyulmadi bu adam bunu demek istiyor

1
0
yanıtYanıtla
mehmet karakaşkarakasmehmet22@hotmail.com:

edirneye yazık oldu ,değişim şartı bu değişimi açıklanan aday yapamaz,gelen gideni aratırmış derler.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title