Haberler

AK Partili vekilden kendilerini eleştirenlere sert yanıt: O yolları baban mı açtı?

Güncelleme:

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin ilçe Kongresinde bölgeye yatırım yapılmadığı eleştirilerine "Koskoca fabrika temeli atıyoruz, adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Ahkam kesiyor. Yazıyor sosyal medyada, 'ne yaptınız' diyor. Memlekete gelip giderken OSB'ye gir bakalım. O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı?" diyerek tepki gösterdi.

Ak Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, partisinin Eskipazar İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada kendisine yönelik eleştirilere yanıt verirken tepki çekecek ifadeler kullandı.

"O YOLLARI BABAN MI AÇTI?"

"Boş konuşan, boş adamları dinlemeyeceğiz" diyen Keskinkılıç, "Adam geliyor, yalan yanlış konuşuyor. Koskoca fabrika temeli atıyoruz, adam orada geliyor başka bir şey konuşuyor. Kahvede oturmuş ahkam kesiyor. Allah'tan kork yani. Yazıyor sosyal medyada, 'Ne yaptınız' diyor. Memlekete gelip giderken OSB'ye gir bakalım. Bir bak, ne yapıyoruz orada? O yolları baban mı açtı? Deden mi açtı? O kamyonlar, o kepçeler, o temeller nereye atılıyor? Allah'tan korkun" dedi.

"BOŞ KONUŞA KONUŞA..."

Açıklamasının devamında kendilerini eleştirenlere yüklenmeye devam eden Keskinkılıç, "Bir girip baktın mı diyorum, 'bakmadım' diyor. Ne konuşuyorsun o zaman? Boş adamın boş kalfası. Diyorum ki, Hadrianapolis'e gittin mi? Gittim, bir de resim çektirdim, diyor. Onu kim yaptırdı? Baban mı yaptırdı? Kim yaptırdı onu? İşte, bu memlekette bu boş adamların, bu boş konuşanların bu memleketten uzaklaşması lazım. Boş konuşa boş konuşa bu memleketi bu hale getirdiler" ifadelerine yer verdi.

AK Partili vekilden kendilerini eleştirenlere sert yanıt: O yolları baban mı açtı?
Kaynak: ANKA / Olgun Kızıltepe - Politika

Milletvekili Keskinkılıç Politika AK Parti Karabük Güncel OSB

Bebek katili çeteyle çalışan 9 hastanenin ruhsatı iptal edildi

Bebek katili çeteyle çalışan 9 hastanenin kapısına kilit vuruldu

'Yenidoğan Çetesi'nin hemşiresi konuştu: İşler çığırından çıkınca sürekli tartıştım

İşte o hemşiresinin ilk sözleri

Hizbullah'ın kamikaze İHA'sı Netanyahu'nun evini hedef aldı

Hizbullah'ın kamikaze İHA'sı Netanyahu'nun evini hedef aldı

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik'in cenazesinde yürek yakan ağıt

Ünlü ismin cenazesinde yürek yakan ağıt

500

Yorumlar (69)

oguz:

VEKİL BENDE SANA SORUYORUM O YOLLARIN PARASINI BABAN MI VERDİ

428
57
yanıtYanıtla
Wien:

Peki seni oraya baban mi çikardi? o halk seni oraya layik gördü ve den bu halka hizmet edeceksin. Çünkü sen bunun için para aliyorsun ve statü sahibi oldun!

272
40
yanıtYanıtla
ayhan arman:

babanın hayrına mı yaptın işini yapacaksın tabi onun için vekil maaşı alıyorsun

244
32
yanıtYanıtla
Yasar Unal:

Millete saygılarını iyice yitirdiler. Değişim çok geç kaldı.

203
32
yanıtYanıtla
Babacan yalçın:

He yol yaptı köprü yaptı =))))

142
24
yanıtYanıtla
Shef :

Bu şahsın RTE'ye faydası mı var yoksa zararı mı? Bu halk efendi, siz de hizmetkarsınız. Ona göre konuşacaksınız.

145
15
yanıtYanıtla
muratemre yılmaz:

Babası acmamisti ama devletin paralarını yediniz yuttunuz..Devletin imkanlarıyla yapmak varken o yolları, 5'li çeteye peşkeş çektiniz,milletin verdiği vergiler yetmemiş,geçmeyen yollardan, gecmeyen köprulerden para ödetiyorsunuz..

124
28
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

o yolları babanın parasıylamı yapıp açtın ....ülkenin genel sorunu .....iktidarda aynı muhalefette...... aynı ..mansur yavaş hariç... yaptıkları hizmeti üzerine isimlerini resimlerini koydukları afişlerle davul zurna çalarak yapıyorlar yau o işi babanızın parasıyla hayrınamı yapıyorsunuz o zaman kamuda çalışan herkes yaptığı işi afiş asıp reklam etsin

87
28
yanıtYanıtla
Vatandaşın biri:

Yan gelip yatın diye değil iş yapın diye seçildiniz. o yolları da bizim paramızla bizim vergimizle açtınız ne yapmayı bekliyordunuz? Seçilip yatacak mıydınız?

95
14
yanıtYanıtla
Dadaş Erzurumlu:

Seçilmiş cumhur başkanı göreve. Bu insanlara tahammülümüz yok.

61
18
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title