Haberler

AK Partili Savcı Sayan: Reisin oyu da bizleri kurtaramayacak, şımarmışız beyler şımarmışız

Güncelleme:

Partisine yönelik eleştirilerde bulunan Ağrı Belediyesi eski Başkanı AK Partili Savcı Sayan "Fakirden alıp zenginlere yaslanmak ülkeyi kurtaramayacağı gibi, gün gelecek, Reisin oyu da bizleri kurtaramayacaktır. Şımarmışız beyler şımarmışız. Kendinize gelin beyler, halk yorgun, halk bitkin, halk çaresiz" dedi.

Ağrı Belediyesi eski Başkanı AK Partili Savcı Sayan, partisini ekonomik şartlar nedeniyle eleştirdi. Savcı Sayan, X'ten yaptığı paylaşımda, "Çayın 0,50 TL'ye satıldığı yerlerden oy alarak iktidar olduk. Şu anda çayın 50 TL'ye satıldığı yerlerde oturmuş, çayın 0,50 TL olduğu yerlere uğramadığımız gibi, o insanları da hakir görüyoruz. Çayın0,50 TL'ye satıldığı yerlerdeki vatandaşlar, imkansızlıktan dolayı çayın 50 TL'ye satıldığı yerlere gelip derdini bize anlatamıyor. Biz ise onlara gitmiyoruz. Peki bu kafayla seçim kazanabilir miyiz?" dedi.

"SIRTINA BASARAK İKTİDAR OLDUĞUMUZ İNSANLARIN YANINA BİR DAHA UĞRAMAZ OLMUŞUZ"

"Bunun cevabını bulmazsak/ bulamazsak/ buldurmazsak iktidarı kaybedeceğiz" ifadesini kullanan Sayan, şöyle deva etti:

"Bizim rakibimiz muhalefet değil. Halk muhalefete hiç güvenmiyor. Bizim rakibimiz kendi davranışlarımız, kendi vurdumduymazlığımız. Geldiğimiz yeri unutmamız. Halka ekmek yerine pasta ikram etme moduna geçmemiz. Makam, mevki ve paraya doymuşluğumuzdan dolayı sırtına basarak iktidar olduğumuz insanların yanına bir daha uğramaz olmuşuz. Bazı bürokratlarımızın ve bazı siyasilerimizin burnu bir karış havada. Halka maraba muamelesi yapıyorlar. Fakirden alıp zenginlere yaslanmak Ülkeyi kurtaramayacağı gibi,gün gelecek, Reisin oyu da bizleri kurtaramayacaktır."

"ŞIMARMIŞIZ BEYLER ŞIMARMIŞIZ, KENDİNİZE GELİN BEYLER"

Sayan, şu ifadeleri de kullandı: "Şımarmışız beyler şımarmışız. Kendinize gelin beyler, halk yorgun, halk bitkin, halk çaresiz. Bu asil halk ülke ve bayrak hatırına, Ortadoğu'nun diğer ülkelerine benzememe hatırına susuyor.Sayın Cumhurbaşkanımıza güvendiğinden dolayı hala sabrediyor.Teşhis bu, tedaviyi yetkili arkadaşların bulacağıumuduyla, Kalın sağlıcakla".

Kaynak: Haberler.com / Politika

Ağrı Belediyesi Savcı Sayan Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (25)

Caner Alp:

Savcı sayan her zaman doğruları söyledi doğruları konuşan insanlara saygı duyuyorum.

197
68
yanıtYanıtla
Damla Sengul:

tabi tabi

yanıt56
yanıt37
Doğrucu:

İnşaatçıları dövdü haklarını vermedi çok doğrucudur çokk

yanıt10
yanıt3
Emre Kaplan:

he he öyledir ya bırakın şu ayak islerini

yanıt15
yanıt14
Mustafa Hoca:

Doğru ama geç söylenmiş cümleler bu sözler ta en başından söylenecekti.kamyon adama çarptıktan sonra dur usta demenin ne anlamı var.millet durun bu yol çıkmaz sokak derken akpartililer tenezzül edip kulak vermediler sonuç duvara tosladı koca ülke.yazık yazık yedi bin liralık kira on beş bin oldu.eserinizle gurur duyun.

165
7
yanıtYanıtla
şahabettin Ayyıldız:

Ne zaman ki insanlar çıkarları uğruna saf değiştirdi, memlekete o zaman olanlar oldu biraz geç olmadı mı

118
9
yanıtYanıtla
ömer sırtlı:

bunu sadece sen anladın şimdilik öteki beyler anlayınca çoktan iş işten gecmis olacak v

93
4
yanıtYanıtla
Uğur Çolak:

Yeni farkına varıyor!!! Kaç yıldır söylüyoruz biz bunları. Oy kaybedince anladınız milletin kıymetini. Demek ki bu millet sadece sizin için OY dan ibaret. O zaman sizlere oy oy oy diyoruz.

76
5
yanıtYanıtla
Alkurt:

Nihayet

66
5
yanıtYanıtla
Hazım Ataman:

Wayy wayy

62
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title