Haberler

AK Parti'yi sevindiren gelişme: Seçmen konuşmaya başladı

AK Parti'yi sevindiren gelişme: Seçmen konuşmaya başladı
Güncelleme:

31 Mart seçimlerinde CHP'nin birinci parti çıkması AK Parti'de moralleri bozarken 5 ay sonra değişim için düğmeye basıldı. İl-ilçe kongreleriyle süreci başlatacak olan AK Parti bunun öncesinde ise "Türkiye buluşmaları" başlattı. Sahaya inen AK Partili bakan, yönetici ve vekiller seçmenle buluşurken, seçim öncesi konuşmayan, sessiz seçmenden konuşup öneri getiren seçmen evresine geçilmiş olması memnuniyetle karşılandı. Çok sayıda partili "Seçmenimizi yeniden kazanacağız" yorumunda bulunuyor.

Son yerel seçimlerde aldığı oyla ilk kez birinci parti hüviyetini kaybeden Ak Parti, 5 ay sonra değişim için düğmeye bastı. Uzun bir değerlendirme sürecinin ardından açıklanan kongre takvimine göre bu ay delege seçimleri yapılacak, Ekim 2024 ile Ocak 2025 arasında ilçe kongreleri, Aralık 2024 ile Mart 2025 arasında il kongreleri tamamlanacak.

AK PARTİLİLER SEÇMENLE BULUŞUYOR

Ak Parti 2025 ilkbahar-yaz aylarında büyük kongreyi yapacak duruma gelecek. İl-ilçe kongreleri ile değişim sürecini başlatacak olan AK Parti bunun öncesinde ise "Türkiye buluşmaları" başlattı. Sahaya inen bakanlar, parti yöneticileri, milletvekilleri çeşitli etkinliklerle seçmenle buluşuyor. Parti yöneticilerine göre bu buluşmalar yerel seçimlerde kendilerini dinlemeyen, konuşmayan seçmenin "değişmeye başladığını" gösterdi.

"SEÇMENİMİZİ YENİDEN KAZANACAĞIZ"

"Ekonomik verilerdeki toparlanma işaretlerinin seçmende karşılık bulmaya başladığını" savunan yöneticilere göre, yerel seçim öncesi genelde tepkisini sessiz kalarak, konuşmayarak veren AK Parti seçmeni şimdi konuşmaya, eleştirisini dile getirmeye hatta önerilerde bulunmaya başladı. Gazeteduvar'da yer alan habere göre dinlemeyen, konuşmayan, sessiz seçmenden konuşup öneri getiren seçmen evresine geçilmiş olmasının çok olumlu olduğunu kaydeden partililer "Sahadayız, daha çok sahada olacağız, vatandaşa daha çok dokunacağız. Seçmenimizi yeniden kazanacağız" iddiasında.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Politika AK Parti Türkiye Güncel

Narin'in boyun bölgesinde kanama vardı! İşte 'Histopatoloji' raporunun ayrıntıları

Patolojiden sonuçlar geldi! Narin'le ilgili kahreden bir rapor daha

Telefonundan uygunsuz görüntüler mi çıktı? Tavşantepe mahallesi imamına soruşturma

Diyanet, Narin'in köyündeki imam için harekete geçti

Lübnan'daki çağrı cihazlarını patlatan İsrail'den jet karar! 20 bin askeri ülkenin kuzeyine gönderdiler

Bomba gibi patlayan çağrı cihazları sonrası İsrail'den jet karar

Türk Telekom CEO'sundan faturalardaki fahiş artışlara 'Damacanalı' savunma

Türk Telekom CEO'sundan fahiş faturalara "Damacanalı" savunma

500

Yorumlar (50)

Turhan Gönen:

Şunu anlayın artık. Gökten taşta yağsa, kıtlık ta olsa, yiyecek bir lokma ekmek te olmasa bile yine de bu millet Chp yi iktidara taşımaz. Neden mi. Çünkü bu millet, gidip terörist cenazesinde gözyaşı dökenleri asla unutmaz.

305
710
yanıtYanıtla
Osman Öner:

Ne farkı var davul zurna ile megri megri diyerek karşılayan kim

yanıt77
yanıt19
Ayhan erdem:

senın gibilerın uzerındebunca haksızlık adaletsız gelır dağılımı çokmüş ahlak yapısı yargı bir başka orneği

yanıt36
yanıt5
Sebahattin Yakar:

sen öyle san

yanıt24
yanıt5
Ne Demeli:

Durum şimdi faklı diyorsun yani... Devlet televizyonuna konuşan bir terörist hatırlıyorum, çözüm süreci diye davul zurna eşliğinde geçip giden teröristleri de hatırlıyorum,,, Siz de hatırlıyor musunuz. Eee çok yakın zamanda maalesef Türk vatandaşlığı verilen bir çok uyuşturucu baronunun da yakalandığını hatırlıyorum

yanıt41
yanıt4
Mihlari:

şehide kelle diyenleri unuttu ama

yanıt42
yanıt3
Çwp mobilya ve YILDIRAY:

Çözüm sürecinin ne ne diyorsun Turhan çok merak ettim yorumunu ?

yanıt26
yanıt6
VEFA:

Siz bir köşede sevine durun "Atı alan Üsküdar'ı geçiyor!.. "

620
96
yanıtYanıtla
Hüseyin Güngör:

size memurdan başka sı oy vereceğini sanmiyorum kurt ayazı yedi unutmaz bu ekonomik durumda gerçi ayakta kalan bir onlar kaldı memnun edin memurları

492
131
yanıtYanıtla
Ne Demeli:

Acaba....

yanıt4
yanıt1
Tüm 50 yorumu okumak için tıklayın Haberler.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve haberler.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.
title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });