Haberler

AK Parti Niğde Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

AK Parti Niğde Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Niğde Merkez İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı.

AK Parti Niğde Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, parti binasındaki toplantıda, vatanın birliği, dirliği, bütünlüğü ve gelecek yüzyıllara emin adımlarla kararlı bir şekilde yürümesinin önemli olduğunu söyledi.

Niğde Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu ise Türkiye'deki demokrasinin tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi.

Kavaklıoğlu, "Sağlıklı ve güvenli seçimler yapabiliyoruz bu çok önemli. 7 Haziran seçimleri yaşadık. Seçimlerden sonra ortaya çıkan tabloyu hepimiz biliyoruz 1 Kasım seçimleri. Milletimiz, ülkemizin şartlarını değerlendirerek yeni bir karar verdi, pozisyon aldı. Şimdi daha farklı bir formdayız. Bu seçimlerde öncelikle teşkilatlarımız çok yoruldular, çok gayret ettiler, ben tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

İl Başkanı Emrah Özdemir de zor bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, "Seçimden sonra belki geniş çaplı bu ilk toplantımız. Son 24 ayda çok büyük seçim atlattık Türkiye olarak. Allah'a şükür hepsinden alnımızın akıyla, istikrarla, zaferle çıktık. Burada en büyük emek sizlerin. Ben tekrar sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Toplantıya, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclisi Başkanı Mahmut Peşin, belde belediye başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Niğde Merkez AK Parti Türkiye

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title