Haberler

AK Parti, sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren ve en iyi okuyan parti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren ve en iyi okuyan parti olduğunu belirtti. Yılmaz, Şanlıurfa'da düzenlenen istişare toplantısında, sandıktan çıkan sonuçları tahlil ederek milletin isteklerini anladıklarını ve bu doğrultuda çalışmalara başladıklarını ifade etti. Yılmaz, AK Parti'nin sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren ve okuyan parti olduğunu vurguladı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, partisinin sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren ve en iyi okuyan parti olduğunu söyledi.

Yılmaz, Haliliye Recep Tayyip Erdoğan Konferans Salonu'nda düzenlenen partisinin istişare toplantısında, kentte bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Parti olarak mahalli idareler seçimleri üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını, sandıktan çıkan sonuç doğrultusunda çalışmalara başladıklarını belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Sandıktan çıkan sonuçları çok iyi tahlil, kritik ve inceleyerek ve milletimizi haklı görüyoruz. Milletimizin bize tavsiye ettiği ve önerdiğini, yapmamız gerekenin ne olduğunu, sandıkta bize anlattığını ve sandık yoluyla bize izah ettiğini düşünüyoruz. Önümüzdeki süreci planlamamızı, bu idrak doğrultusunda planlayarak yolumuza devam ediyoruz. Kardeşlerim, her seçim şüphesiz ki demokrasilerde milletin ne söyleyeceğinin tespit edildiği, sorulduğu, bir anlamda sandıkların adeta milletimizin duygu ve düşüncesini ifade ettiği, bir teyit gibi sonuç ortaya koyan malzemedir diye düşünüyoruz. Ak Parti, sandıktan çıkan sonuçları en iyi değerlendiren, en iyi okuyan partidir."

Toplantıya, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Yusuf Ziya Yılmaz Şanlıurfa AK Parti Politika Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını saatlerdir söndürülemiyor

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

Muş'ta 2 yaşındaki çocuk evin balkonundan düşerek hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title