Haberler

AK Parti Destek Ekibi Batman'a Geliyor

Ak Parti Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen'e destek amacıyla, AK Parti İstanbul Proje ekibi Batman'a gelecek.

Ak Parti İstanbul Proje ekibi, Ak Parti Batman Belediye Başkan Adayı Mehmet Emin Ekmen'e destek amacıyla Batmana geliyor.

A. Rahman Uçak Başkanlığındaki 5 kişilik heyet projelerini ortaya koyacak. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla AK Partiden Belediye Başkan adayı olan M. Emin Ekmen'e destek vermek ve proje önerisinde bulunmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesinden görevlendirilen 5 kişilik heyet yarın ilimize geliyor.
Proje Daire Başkanı hemşerimiz Abdurrahman Uçak'ın da destek sağlayacağı çalışmalarla ilgili olarak AK Parti İl Başkanlığında yapılacak toplantıdan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesinin arşivinde bulunan projeler Batman için uyarlanacak.
Ekip Başkanı A. Rahman Uçak "Batman benim memleketimdir. Ona hizmet etmek de benim görevimdir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi için yaptığımız çalışmaları Batman için de programlayacağız. 5 kişilik ekiple Başkan adayı M. Emin Ekmen'e çeşitli alternatifler sunacağız" dedi.

Kaynak: Temsilci / Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehmet Emin Ekmen Ak Parti Batman Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title