Haberler

Siirt'te Tarlada Park Halindeki Otomobil Alev Aldı

Güncelleme:

Siirt'te tarlada park halindeki otomobil bilinmeyen bir nedenle alev alarak yandı. Yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken, tarlanın da bir bölümü de zarar gördü. Kurtalan ilçesine bağlı Çakıllı köyünde hasadı yapılmış buğday tarlasında park halindeki Şahin S.'ye ait otomobil, akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle alev alarak yanmaya başladı. İhbarla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, tarlanın bir bölümü de zarar gördü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

SİİRT'te tarlada park halindeki otomobil bilinmeyen bir nedenle alev alarak yandı. Yangında otomobil kullanılamaz hale gelirken, tarlanın da bir bölümü de zarar gördü.

Kurtalan ilçesine bağlı Çakıllı köyünde hasadı yapılmış buğday tarlasında park halindeki Şahin S.'ye ait otomobil, akşam saatlerinde bilinmeyen nedenle alev alarak yanmaya başladı. İhbarla olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürülürken, tarlanın bir bölümü de zarar gördü. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Otomobil

Kurtalan İnceleme İtfaiye Çakıllı Siirt Otomobil Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title