Haberler

İzmit'te otomobil ile tır çarpıştı: 2 yaralı

Güncelleme:

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde D-100 karayolu geçişinde meydana gelen kazada, otomobil ile tır çarpıştı. Kazada 2 kişi yaralandı ve maddi hasarlı ikinci bir kaza daha meydana geldi. Trafikte yoğunluk oluştu.

D-100'de tır ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

D-100'de aynı noktada iki farklı kaza : Trafikte yoğunluk oluştu

KOCAELİ - Kocaeli'nin İzmit ilçesi D-100 kara yolu geçişinde aynı yönde otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 2 kişi yaralandı. Öte yandan, maddi hasarlı ikinci bir kazanın meydana geldiği bölgede, trafikte yoğunluk oluştu.

Kaza, Yenidoğan Mahallesi D-100 kara yolu geçişi Ankara istikameti Çetin Emeç Üst geçidi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 34 YA 0606 plakalı otomobil ile aynı yönde giden Y.K. hakimiyetindeki 41 ALZ 036 dorse plakalı Mercedes marka tır çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil yol kenarındaki bariyere çarparak durabildi. Kazada, 34 YA 0606 plakalı otomobil sürücüsü ile Y.K. yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan 2 yaralı hastaneye kaldırıldı.

İkinci kaza meydana geldi

Öte yandan kaza sebebiyle D-100 kara yolunun Ankara istikametinde araç yoğunluğu oluştu. Polis ekiplerince trafikte kontrollü geçişlerin sağlandığı esnada, 34 TJ 4134 plakalı Man marka tır ile kör noktasında kalan başka bir otomobil çarpıştı. Yaralanan kimsenin olmadığı kazada maddi hasar medyana geldi. Kazalı araçların kaldırılmasıyla, trafik normal seyrine döndü.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Otomobil

D-100 Karayolu Kocaeli Yaralanma Trafik Kazaları 3.Sayfa Otomobil Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title