Haberler

Otobüs şoförüne 'cep telefonu' dayağı! Tekme tokat dövdüler

Güncelleme:

Mersin'de toplu taşıma şoförü Harun Özer, cep telefonunun düşmesine neden olduğu kadının yakınları tarafından tekme tokat dönüldü.

Mersin'in Tarsus ilçesinde, toplu taşıma şoförü Harun Özer (39), iddiaya göre kendisini sıkıştıran araç nedeniyle manevra yaparken yol kenarındaki kadının eline çarpıp, cep telefonunun düşmesine neden oldu. Kadının 3 yakını, daha sonra otobüslerin son durağına gidip, Özer'i darbetti.

CEP TELEFONU KIRILAN KADIN TEPKİ GÖSTERDİ

Tarsus ilçe merkezi ve Bahçe Mahallesi arasında toplu taşıma görevi yapan Harun Özer, iddiaya göre kendisini sıkıştıran araç nedeniyle manevre yaparken bir kadının eline çarpıp, cep telefonunun düşmesine neden oldu. İsmi öğrenilemeyen kadın, otobüse binerek cep telefonunun kırılmasına tepki gösterdi. Bunun üzerine şoför, zararının şikayet hattı aracılığıyla karşılanabileceğini belirterek, telefon numarası ve aracın plakasını verdikten sonra olay yerinden ayrıldı.

YAKINLARI TEKME TOKAT SALDIRDI

Özer'in kullandığı toplu taşıma aracına çevrede kimsenin olmadığı son durağa yanaşırken, genç kadının yakını olduğu öne sürülen kimlikleri saptanamayan 3 kişi el kaldırdı. Özer, adres tarifi soracaklarını sanarak durup kapıyı açınca, 3 kişiden biri tarafından dövüldü.

"KAZA YAPAN SEN MİYDİN?"

Kendisine 'Kaza yapan sen miydin?' diye soran 3 kişiye 'evet' yanıtını verdikten sonra darbedilmeye başlandığını anlatan Özer, "Evet demeye fırsat kalmadan direkt bana saldırdı, beni darp etti. Diğerleri onu tutarken ben kaçtım. Aracıma bindikten sonra tekrar geldi, yeniden darp etti. Karakola giderek, şikayetçi oldum. Özür dilediğim halde bana bunu yaptılar" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Tarsus Haberler

500

Yorumlar (21)

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.:

O bölgede kimler oturduğu belli Akdeniz bölgesi ve batıda birçok yer onların yüzünden mahvoldu gittikleri yeri kirletip bırakıyorlar devletin ve milletin başına bela oldular, bu ülkede ne kadar kirli iş varsa altından bunlar çıkıyor kimleri kasdettiğimi herkes anladı.

20
2
yanıtYanıtla
kara:

bu tip insanlara sadece kancık denir üç kişi bir kişiye saldırmak moda olmuş. ulan haysiyetsizler sorunun var ise çekersin bir kenarı doğru bir zamanda anlaşmaya çalışırsın

17
0
yanıtYanıtla
bruksel:

medeniyetin besigi turkiye

9
3
yanıtYanıtla
realist:

ya sen nerdesin ? sanki brukselde yasiyosunda medeniyetin gobegindesin. kesin ya molenbeek yada schaarbeekte yasiyon.soyle ne zaman sosyal bi activiteye gittin ? egitimin ne ? burda kuru kuru klavyecilik yapma^. ve kesin emirdaglisin sana brukselin tek odali ahsap merdivenli apartmaninda mutluluklar dilerim. haaaaa birde haftaligini aldiginda LIDL"da iyi alis verisler.

yanıt1
yanıt5
Ozan oldum bu diyarda:

Ülkede insan namına bir şey kalmamış göründüğü gibi, yazıklar olsun, değermi bir tlf için bu çirkefliğe, kaldıki sonuçta kasıtta değil kazara olan bir durum, ne pis mahluklar türedi bu Vatanımda

9
1
yanıtYanıtla
CAKMA:

Donup mermiye bogucan bunlari. Nede olsa kanun yok.

7
1
yanıtYanıtla
AHLAK:

Adamlar barut gibi sebeb aramışlar KAVGA yapmak için.DEVLETIN CEZASI PARA ve 1 Sene MAPUS CEZASI acaba Cesaret edip kim kimi DARP eder AHLAKTAN uzak olan TOPLUM:Bir Pire Yüzünden,Samanlığı yakmış......gerisini düşünelim

6
0
yanıtYanıtla
Vatandas:

Aracin Sigortasi Belki Zarari Karsilardi..Tabii Ulkemizde Boyle Sigortacilik Konularinda Standartlar Tartisilabilinir..

5
1
yanıtYanıtla
ismi bilinmeyen adam:

ne diyon la

yanıt1
yanıt4
vatandaş rıza:

yasalar yasalar yasalar bu tip cani ruhlu olanlara ağır cezalar getirilmediği müddetçe bütün bu olayların tek suçlusu yasa koyuculardır. herkes adaletini kendisi ararsa ülke vahşi batıya döner. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title