Haberler

Oğlu Karan'a reklam teklifi yağan Burak Özçivit ilk kez konuştu

Güncelleme:

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit, oğlu Karan'a reklam teklifi yağdığı konusunda konuşmak istemedi.

ATV'de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde başrol oyanayan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit,önceki gün Maslak'ta yol kenarında pilav yerken görüntülendi. keyifli halleriyle dikkat çeken oyuncu şimdilerde reyting rekorları kıran dizisiyle ilgili "Dizimiz iyi gidiyor, dublajdan çıktım şimdi. Biraz hastalık var, sesim de kötü. Kusura bakmayın" şeklinde konuştu. Özçivit, oğlu Karan'a gelen reklam teklifleri hakkında ise konuşmaktan kaçındı.

BEĞENİ REKORU KIRMIŞTI

Fahriye Evcen, geçtiğimiz günlerde 8 aylık oğulları Karan'ın ilk kez sosyal medya hesabından paylaşmış, minik Karan'ın fotoğrafı beğeni rekoru kırmıştı.

Oğlu Karan'a reklam teklifi yağan Burak Özçivit ilk kez konuştu

"ŞİMDİ KONUŞMAM DOĞRU DEĞİL"

Fahriye Evcen'in Karan'la sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın çok beğenildiği hatırlatılan Özçivit, "Herkese çok teşekkür ederim, sağ olsunlar" dedi. Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Karan'a gelen reklam teklifleri sorulunca oyuncu, "Bunlarla alakalı şimdi konuşmam doğru değil" açıklamasını yaptı.

Oğlu Karan'a reklam teklifi yağan Burak Özçivit ilk kez konuştu

KONUŞMAKTAN ÇEKİNDİ

"Karan'la teklif gelse, kamera karşısına geçer misiniz?" sorusuna Özçivit, "Bununla alakalı bir şey söylemem" yanıtını verdi. İddialara göre yabancı bir oyuncak markası, reklam filminde oynaması için Karan bebek için Özçivit ailesine 1 milyon TL'lik reklam teklifinde bulunmuştu.

Oğlu Karan'a reklam teklifi yağan Burak Özçivit ilk kez konuştu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Burak Özçivit Fahriye Evcen Maslak Haberler

500

Yorumlar (27)

PRETTY:

Bir bebek neden bu kadar gündemde kalırki. . . Bu Türkiyenin gündemi bu kadarmı zayıf? aklım almıyor. . .

9
2
yanıtYanıtla
GECELERİN YARGICI:

BOŞVER AKLINI BÖYLE ŞEYLERE YORMA

yanıt3
yanıt3
Kuzey:

Ne hale geldi bu millet ya ! Masallah deseniz bir yerinizmi eksililir , Tebrik edin Allah Babasina Annesine Bagislasin , Güzel veya Cirkin o daha bir Melek , Hem oysa cok güzel bir Bebek Allah Nazarlardan korusun . Masallah !!!

7
2
yanıtYanıtla
SORALIM:

Fahriye altinmi yumurtluyormus

7
1
yanıtYanıtla
123E:

Tabikide degil sadece kendi kendini bir halt saniyor ve ayrica bebekte o kadar yok hata yakisikli olmaz millette ne spermler ne yumurtaliklar var bunlar hasta

yanıt5
yanıt0
NEYLERSIN:

Hayir ama oyle saniyor

yanıt3
yanıt1
büşra:

yumruk tokuşturma sevimli altına şey yaz ''Çünkü Güçlüyüz biz''

2
5
yanıtYanıtla
:

ÇITIR MERABAYN

yanıt4
yanıt2
:

DiloyDiloy yaylalar

yanıt2
yanıt3
NE:

Bunlar kendini ne saniyor vazgecilmezni

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title