Haberler

Morten Olsen: Mourinho'nun Chelsea Başarısı Abartılıyor

Danimarka Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Morten Olsen, Chelsea'yi şampiyonluğa taşıyan teknik direktör Jose Mourinho'nun başarısının "abartıldığını" iddia etti.

Metroexpress gazetesine konuşan Olsen, Portekizli teknik adam Mourinho'nun Chelsea'de bu sezon elde ettiği başarıyı birçok teknik direktörün tekrarlayabileceğini savundu.

"Maviler"in futbol sistemini eleştiren Danimarkalı teknik adam, "Chelsea'nin şampiyonluğu bir sene sonra çoktan unutulmuş olacak. Bunun tek sebebi ise oynadıkları sıkıcı futbol. Bu kadar para harcanmasına ve istediği yüksek kalitedeki her futbolcuyu kadrosuna katabilmesine rağmen Chelsea'nin futbolu göze hitap etmeyor" ifadelerini kullandı.

Mourinho'nun kısıtlı bir bütçeyle Porto'yu çalıştırdığı yıllarda elde ettiği sonuçlarla başarılı olduğunu öne süren Olsen, Chelsea'de gösterdiği performansın ise abartıldığını öne sürdü.

Chelsea, geçen hafta sonu evinde Crystal Palace'ı Eden Hazard'ın golüyle 1-0 yenerek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmişti. Son 5 yıl içinde ilk şampiyonluğunu yaşayan Chelsea, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finali göremeden elenmiş, İngiltere Federasyon Kupası'na ise 2. lig takımı Bradford City'ye kendi evinde yenilerek 4. turda veda etmişti.

Kaynak: EuroSport.com / Spor

Jose Mourinho Morten Olsen Chelsea Spor

Kredi kartlarından savunma sanayiine yıllık katkı payı alınacak! İşte yeni vergi paketinin detayları

Kredi kartlarından yeni bir katkı payı alınacak

Fiyatı 5 bin lira ve üzerinde olan kol saatleri için yüzde 20 ÖTV alınacak

Şaka değil! Artık taktığımız saate de vergi ödeyeceğiz

Listeye giren yeni firmalar var! Akıl alır gibi değil zeytinyağ, şeker ve çayda da çıktı

Bu listeye bakmadan zeytinyağ şeker ve çay almayın

Savcıyı makamında parmak sallayarak tehdit etti: Mermiye kafa atacak 500 adamları var

İnfial yaratacak görüntü! Savcıyı makamında böyle tehdit etti

title