Haberler

Metrobüste "bacak bacak üstüne attın" tartışması kameraya böyle yansıdı

Güncelleme:

İstanbul'da metrobüste bir kadın, karşısındaki erkek yolcunun bacak bacak üstüne atmasına tepki gösterdi. Kadın bunun saygısızlık olduğunu söylerken, erkek yolcu ise yalnızca bacak bacak üstüne attığını ve bunun saygısızlık olmadığını belirtti. İki taraf birbirlerine hakaret edip tartıştı, olay anı ise diğer yolcular tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay dün akşam saatlerinde Beylikdüzü istikametine seyreden metrobüste yaşandı. Karşısındaki kişinin bacak bacak üzerine atarak oturmasını saygısız bulan kadın yolcu, duruma tepki gösterdi. Yerini değiştiren kadın yolcu, erkek yolcuyla tartışmaya başladı.

"SENİN KARININ KIZININ YANINA BÖYLE OTURSALAR OLUR MU?"

Karşılıklı hakaretleşmenin yaşandığı tartışmada kadın yolcunun, "Terbiyesiz karşına geldim oturuyorum. ya zaten bu saygısızlık. Ben bir bayanım senin karının kızının yanında böyle otursunlar" şeklinde tepki gösterdi.

OLAY ANI KAMERAYA YANSIDI

Erkek yolcu ise saygısızlık yapmadığını sadece bacak bacak üzerine attığını söyleyerek kadına tepki gösterdi. Tartışmanın tansiyonu yükselince olaya metrobüste bulunan diğer yolcular müdahale etmek zorunda kaldı. Gergin anlar, bir yolcunun cep telefonunun kamerasına saniye saniye yansıdı.

Metrobüste
Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beylikdüzü

İsrail bir kez daha vurduğu Beyrut'ta tıp merkezini bombaladı

İsrail'den Beyrut'un merkezine hava saldırısı

İsrail Kabinesinden 'İran' kararı

İsrail kabinesi karar verdi! İran bu gece vuruluyor mu?

CHP lideri Özel'den İmamoğlu çıkışı: Bence siyasi yasak istinafta onaylanacak

CHP liderinden dikkat çeken İmamoğlu çıkışı: Bence onaylanacak

Bahçeli'den Davutoğlu'na: Zat-ı alinizin bu dönemde çok önemli birikiminize ihtiyacı var.

Bahçeli, bu kez Davutoğlu ile şaşırttı: Size ihtiyaç var

title