Haberler

D Smart Go'dan Disney Plus'a Atatürk göndermesi: Geldikleri gibi giderler

Güncelleme:

Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçmesine tepki gösteren D Smart Go, Galatasaray ile Zalgiris maçı sırasında alt bant mesajı olarak, "Geldikleri gibi giderler. Biz buradayız!" yazısını Atatürk fotoğrafıyla yayınladı. Görüntü kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye'de geçtiğimiz sene yayın hayatına başlayan Disney Plus, skandal bir karar aldı. Daha önce "Atatürk" dizisini 29 Ekim'de yayınlayacağını duyuran Disney Plus, bu kararından vazgeçti. Disney Plus diziyi yayınlamayacağını açıklarken, kararın arkasında Ermeni lobisinin baskısının olduğu öne sürüldü.

D Smart Go'dan Disney Plus'a Atatürk göndermesi: Geldikleri gibi giderler

YAYINCI KURULUŞTAN MÜTHİŞ KAPAK

Galatasaray ile Zalgiris arasında oynanan Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme rövanş maçını yayınlayan D Smart Go, global rakibi Disney Plus'a yayından kaldırılan Atatürk dizisi üzerinden ince bir gol attı.

D Smart Go'dan Disney Plus'a Atatürk göndermesi: Geldikleri gibi giderler

"GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER, BİZ BURADAYIZ"

"Geldikleri gibi giderler" mesajını Atatürk fotoğrafıyla yayınladı. Maç esnasında alt bantta, "Geldikleri gibi giderler… Mustafa Kemal Atatürk. Biz buradayız! D Smart Go" mesajını Atatürk fotoğrafı eşliğinde yayınlandı.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Galatasaray Disney Plus D Smart Go Medya Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Milletin Adami:

keske trt de bu kadar cesaretli olabilse, ama...

64
23
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

disney bağımsız bir yayın platformu istediği şeyi kurallar dahilinde yayınlar istediğini yayınlamaz ne olursa olsun bundan sonra size düşen bu yayın platformuna kesinlikle üye olmamak,üyeliği iptal etmektir anca malum? Atatürk düşmanlarıda bu dizinin yayınlanmamasından memnun olur yayına ermeniler engel olmuş deniliyor türkiyedeki ermeni cemaati bu konuda görüşlerini belirtecek açıklama yapsa iyi olur

18
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title