Haberler

Wilma Elles'den şok eden aldatılma itirafı!

Güncelleme:

Genç sanatçı Alara Kuru, yeni şarkısının klibi için Wilma Elles ile kamera karşısına geçti. Lüks bir villada yapılan çekimler sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kuru, "15 yıllık birikimimi bir günde ortaya çıkarmaya karar verdim, destekçilerim Wilma Elles'e ve Burak Bozdağ'a teşekkür ederim" dedi. Wilma Elles özel hayatı hakkında çarpıcı bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Alara Kuru, "15 yıllık birikimimi bir günde ortaya çıkarmaya karar verdim, destekçilerim Wilma Elles'e ve Burak Bozdağ'a teşekkür ederim. Pandemi boyunca evde çok sıkıldım, sonra bunu profesyonel olarak yapmaya karar verdim. Örnek aldığım tek bir kadın var, oda Ebru Gündeş" dedi.

Kadına şiddet temalı klibin mimarı olan Kuru, "Kadınlar şiddeti, küfürü, argo kelimeleri hak etmiyor, 10 çocuğu bile olsa terk etmesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Klipte aldatan bir kadını canlandıran Elles, "Ben hepsini çok uzun yıllar önce yaşadım, 10 yıl önce sevgilimi suç üstü yakaladım. Bu durumla karşılaştıktan sonra aşk hemen bitiyor, en önemlisi dürüst olmak. Şiddet gören kadınlarımıza tavsiye ediyorum, yardım alabilirsiniz. Komşunuza bile söyleyin ve en kötü video kaydı aldırın, erkeğin bunu görmesi objektif bakmasını sağlayabilir" dedi.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Wilma Elles

İsrail ordusu paylaştı! İşte Sinvar'ın son anlarını gösterdiği iddia edilen drone görüntüleri

Yahya Sinvar'ın drone kamerasına yansıyan son anları

İsrail 'Yahya Sinvar'ı öldürdük' dedi, Hamas'tan beklenen açıklama geldi

İsrail "Sinvar öldürüldü" dedi Hamas'tan beklenen açıklama geldi

Narin'i dere kenarına gömen Nevzat Bahtiyar'ın kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Narin cinayetinde ses getirecek yeni belge! Kızını kaçırıp hamile bırakmışlar

Hayatını kaybeden oyuncu Vural Çelik, 2 gün önce hastaneden video paylaşmış

Sevenlerini yasa boğan ünlü oyuncu 2 gün önce video paylaşmış

title