Haberler

Sibel Can'ı görmek isteyen belediye başkanına güvenlik izin vermedi, ortalık fena karıştı

Güncelleme:

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sahne alan Sibel Can'ın konserinde olay çıktı. Konser sırasında Sibel Can'ın yanına gitmek isteyen Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan'a görevliler izin vermedi. Bunun üzerine sinirlenen Başkan Arslan görevlilere tepki gösterdi. Tepki sonucu bölgede kısa süreli arbede yaşanırken konsere ara verildi. Seyircilerin tepkisi üzerine Başkan Arslan olay yerinden ayrılırken konser kaldığı yerden devam etti.

Ünlü sanatçı Sibel Can, Altınoluk Mahallesi amfi tiyatroda sevenleriyle buluştu. Konser devam ederken Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sibel Can'a teşekkür etmek için yanına gitmek istediğini söyleyince, görevliler izin vermedi.

JANDARMA EKİPLERİ ARAYA GİRDİ

Görevlilere tepki göstererek yerinden kalkan Başkan Arslan, konser alanının dışına çıkmak üzereyken konser ekibiyle tartıştı. Tartışmanın ardından kısa süreli arbede yaşandı. Jandarma ekipleri, görevlilerle tartışan Başkan Arslan'ı uzaklaştırmaya çalışırken, zabıta görevlilerinin de gelmesiyle gerginlik yükseldi.

KONSER KALDIĞI YERDEN DEVAM ETTİ

Seyircilerin protestosunun ardından Başkan Arslan konser alanından ayrılırken, Sibel Can da görevlilerin uyarısıyla konseri yarım bırakarak, kulise geçti. Sibel Can kısa bir aranın ardından konserine devam etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Hasan Arslan Sibel Can Edremit Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (11)

Umutcan Tut:

Tek beklentimiz artık ülkenin anahtarını teslim edip gitmenizdir ya

48
97
yanıtYanıtla
Ahmet Akyol:

Sözü edilen belediye başkanı Cumhuriyet Halk Partisinden

yanıt71
yanıt9
FrrhBsk:

Gezi zekalı bu yorumu yazmadan önce hangi partiden olduğuna baksaydın bari !

yanıt67
yanıt12
Erdal Alaçam:

Bir umuttur yaşamak . dünyanın derdi abd Türkiye derdi CHP..

yanıt8
yanıt7
Volkan Gündüz:

Adam chp li olm

77
23
yanıtYanıtla
Kuman:

Nasıl izin vermezsin? Siz Onların kim olduğunu biliyor musunuz?! (CHP)

49
41
yanıtYanıtla
FAKIR VATANDAS:

geçen ay burnunu kırmışlardı.şimdi de iyiki kafası kırılmamış.gidişatı iyi değil.imama yakın gibi görünüyor Allah muhafaza

53
12
yanıtYanıtla
Ararat:

Sibel Can daha yaşıyor mu Nine gibi görünüyor gençlerin önünü açın bırakın birazda gençler para kazansın

26
36
yanıtYanıtla
Mavi Mavi:

Keşke belediyebaşkanının sarhoş olduğunu da yazsaydınız haberde!Sibel Can değil Tarkan bile olsaydı uzak tutardı bu belediyebaşkanını kendinden (chp li olsa bile)

34
7
yanıtYanıtla
Berat Çetin:

Burdan Türkiye siyasetini biçimlendirmeyi bırakın,neredeyse Dünya siyasetine bir bakış açısı getirmeye çalışmak oradakilerin kafasından daha güzel bir kafaya sahip olmak veya fetbazlığın dibine vurmak demektir.,

3
13
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title