Haberler

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Yapım şirketinden açıklama geldi

Güncelleme:

Kanal D ekranlarında 16 sezondur yayınlanan Arka Sokaklar'dan ayrıldığı iddia edilen Şevket Çoruh ile ilgili yapım şirketinden açıklama geldi. Erler Film'den yapılan açıklamada, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi.

Erler Film, Kanal D'nin efsane dizisi Arka Sokaklar'da rol alan Şevket Çoruh'un diziden ayrıldığı yönünde çıkan haberlere cevap verdi. Yapım şirketi bir basın açıklaması yaparak Şevket Çoruh'un diziden ayrılmasının söz konusu olmadığını belirtti.

"BU TÜR YALAN HABERLERİN OLMASI MANİDARDIR"

Erler Film'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Arka Sokaklar dizisinde sürpriz gelişme!' üst başlığı ile başlayan ve Mesut Komiser karakterini büyük başarıyla canlandıran Şevket Çoruh'un diziden ayrıldığı haberi doğru değildir.

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Yapım şirketinden açıklama geldi

16 yıldır başarıyla devam eden dizinin yeni sezonda da aynı ilgiyi görüyor olmasına rağmen bu tür yalan haberlerin çıkıyor olması elbette manidardır. Arka Sokaklar'ın yıllardır devam ediyor olmasının temelinde setlerde zor rastlanır bir ekip anlayışının, sanatçı sorumluluğunun ve Türker İnanoğlu gibi bir yöneticinin bulunması gerçeğidir.

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'dan ayrıldı mı? Yapım şirketinden açıklama geldi

"DİZİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM ETMEKTEDİR"

Arka Sokaklar'ın çekimleri pandemi önlemleri sınırları içinde devam etmektedir. Ekipteki tüm sanatçılar gibi Şevket Çoruh da kamera karşısına çekim takvimine göre geçmektedir. Erler Film olarak Arka Sokaklar seyircilerine saygı ile duyurulur."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şevket Çoruh Erler Film Kanal D

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ölümden dönen Cübbeli isim verdi: Bu olay onun tezahürü olabilir

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

500

Yorumlar (24)

ibo66:

şevket çoruh gıderse dızı daha muhtesem olur . ıhhhhh demesınden bıktık artık

5
17
yanıtYanıtla
Adil:

Çok kalitesiz bir dizi. . . . . bitmedi hala. . . .

4
16
yanıtYanıtla
Birisi:

İzleme o zaman sende çok gereksiz birisin

yanıt0
yanıt0
A.KURT:

ŞU SAÇMA DİZİYİ Bİ BİTİRİN ARKADAŞ ARTIK NEDİR BU YILLARDIR PSİKOLOJİMİZ BOZULDU İZLEMİYORUZ AMA KUMANDAYLA DOLAŞIRKEN TAK KARŞIMA ÇIKTIĞINDA BİLE SİNİRİM BOZULUYOR.

4
10
yanıtYanıtla
A.DEVE:

Senin psikolojin zaten bozuk ! Binlerce kanal var diziler programlar var niye Arka Sokakları açıyorsun ruh hastasımısın ? Kimse zorla sana açıp izletmiyor.

yanıt3
yanıt0
Hacı GIRBIYIK:

Bakmak ve görmek istemiyorsan kanalı silersin olup biter o diziyi sevenlerde var sen istemiyorsun diye kusura bakma diziyi kaldırmakla yinede saygı duyuyorum.,

yanıt1
yanıt1
biraz saçma:

Dizinin bazı saçmalıkları var ama izleniyorki 16 sezondur çekiliyor. ( bu arada bende takip etmiyorum diziyi) önemli olan reyting dizilerde biliyorsun demekki dizi görevini yapıyor.

yanıt1
yanıt0
Mehmet Özbal:

Çocukluğumda gençliğimde komser kolombo, MC MİLLAN ve KARISI, baretta, petroçelli, flamingo yolu Şerif Taytıs, ihtiyar delikanlı, medigan vesaire vesaire yıllarca polisiye dizi izlettiler hiçbirinde ekip olarak çalışmadı dizide cinsiyetçilik yok siyaset yok ırkçılık yok dizi bitince ya evlenme programı ya kaynana yarışması koyacaklar izlemek istemiyorsan kanalı engellersiniz olur biter

yanıt0
yanıt0
sevda akdemir:

bunlar Türkiyeyi kurtarıyor bunlardan başka polis yok gereksiz sonlanmalı artık gerçekte aradığında yada zorda kaldığında polis yok her şey sakinleştiğinde nedense geliniyor

7
6
yanıtYanıtla
....:

İnşallah böyle devam eder hiç bitmesin

6
5
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title