Haberler

Pirzola yediği görüntüyle büyük tepki çeken Nusret özüne geri döndü

Güncelleme:

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından pirzola yediği videoyu paylaşan ve bu hareketiyle sosyal medyada büyük tepki çeken Nusret Gökçe, özüne geri dönerek et kestiği anları paylaşmaya başladı.

Meşhur tuz serpme hareketiyle şöhreti yakalayan Nusret Gökçe, önceki gün sosyal medya hesabından pirzola yediği anları paylaşmış ve deyim yerindeyse eleştiri bombardımanına tutulmuştu. Konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan sosyete kasabı, eleştirilerden ders çıkarmış olacak ki eski günlerine geri dönerek sosyal medyadan et kestiği anları paylaşmaya başladı.

"MİLLET EVİNE EKMEK ALAMAZKEN ŞOVA BAK"

Eleştiri oklarının hedefi olan pirzola paylaşımından sonra birçok kullanıcı Nusret'in videosunun altına "Ülke gündeminden ne kadar da uzaksın", "Millet evine ekmek alamazken bu nasıl şov", "Gösteriş yapmaktan vazgeç artık, yiyen var yiyemeyen var", "Yaradan sormaz mı sen yerken biz aç aç izliyoruz" şeklinde yorumlar yapmıştı.

DUBAİ'DEKİ RESTORANININ BAŞINDA

Meşhur olduğu ilk günlerdeki gibi et kesme, sunum yapma ve tuz serpme paylaşımları yapmaya kaldığı yerden devam eden Gökçe, şimdilerde Dubai'deki restoranının başında bulunuyor.

Pirzola yediği görüntüyle büyük tepki çeken Nusret özüne geri döndü

KORONAVİRÜS AŞISI OLDU

Öte yandan Nusret, son olarak sosyal medya hesabında Dubai'de koronavirüs aşısı olduğu görüntüleri takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

500

Yorumlar (76)

YAZIK SİZE:

ADAM KENDİ EMEĞİ İLE GELDİ BURALARA KİMSENİN LAF ETMEYE HAKKI YOK. ELEŞTİRENLERİN 100/90 I ADAM ÇIKTIGINDA DESTEK VERENLER. NE YAPACAK KAZANACAK YİYECEK. SİZİN YAPAMADIGINIZI YAPIYOR DİYE. BU KADAR ÇİRKİNLEŞMEYİN.

11
29
yanıtYanıtla
lafımız yok:

adamın yaptığına lafımız yok gardaş sadece bu ülkede milyonlarca aile ayda bir et yiyebiliyor belkide hiç yiyemiyor. bunu yaparken milletin gözüne sokar gibi yemek görgüsüzlüğün alası demektir. kim yaparsa yapsın yediği ile değil yaptığı iyi şeyler ile anılmalı insanoğlu. . .

yanıt17
yanıt1
LAFIMIZ YOK YANIT:

Ona eyvallah evyvallahta türkiyenin genelinde olan bu durumda gerekeni yapacak kişiler sorumlu tutulmalı bu adam değil. Milyonlarca ailenin ayda bir 2 ayda bir et yemesi bu adamın suçu değil. . . . Türkiyede ayda bir et yiyen aileler olmasaydı herkezin maddi imkanı iyi olsaydı bugün bu adama yine laf ederlerdi. İnsanlarda çekememezlik var malesef.

yanıt5
yanıt1
Lafımız yok''a yanıt:

Bu ülkede et alamayanların sorumlusu nusret değil hükümettir gidin onlarta oy vereceğinize hesap sorun nusretten ne istiyorsunuz adam bileğinin hakkıyla geldi

yanıt5
yanıt7
Bileğinin hakkı:

Ne bileğinin hakkı kardeşim Ferit şahenk ona el verdi oda ona ne verdiyse artık bundan daha iyi olan kasaplar var bu ülkede 10 yılda bu kadar ilerliyorsan vardır bir dümen Günaydın bundan daha önde idi neden o yürü medi bu kadar

yanıt5
yanıt2
NE EMEĞİ:

ADAM ÇANTACI. YEDİĞİ İÇTİĞİ TEK KARI. BUNUN GİBİ Bİ DE TV Cİ VAR

yanıt5
yanıt1
mahmut:

bir şey diyen yok! biraz edepli olsun.

yanıt4
yanıt1
OKUR:

PARAYI HAZMEDEMİYEN GÖRGÜSÜZ BİR KİŞİLİK

33
4
yanıtYanıtla
lancelot:

parayı hazmedenını daha gormedım hıc

yanıt7
yanıt0
ref:

Nusret gercekten Tırnaklarıyla kazıyarak geldi bunu sadece o değil onun destek isteyip yardım etmeyen sanatcılarda böyle anlatıyor adam her türlü hareketi yapsın hepsini hakaediyor ülkemizde et alamamamızın sorunu nusret değil hükümettir ona laf söylemeyeyip nusrete catmanızı kınıyorum o adamın yaptıgı reklamı kimse yapamaz yolun acık olsun nusret

15
21
yanıtYanıtla
Tüm 76 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title