Haberler

    İspanya'da fırtına gibi esti! Dünyaca ünlü oyuncu Antonio Banderas Kerem Bürsin'i paylaştı

    Güncelleme:

    Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük başarı yakalayan Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali'nin davetlisi olarak İspanya'nın Malaga şehrine gitti. Özellikle İspanya'da çok tanınan ve sevilen yakışıklı oyuncu, dünyaca ünlü yıldız olan Antonio Banderas tanıştı.

    Dizi setinde tanışıp, sevgili olduğu oyuncu Hande Erçel ile birlikteliği sessiz sedasız sonra eren Kerem Bürsin, Malaga Film Festivali'ne katılmak için İspanya'ya gitti. Malaga'da ünlü aktör Antonio Banderas'ın oyununu izledi. Banderas, Kerem Bürsin'i sahneye davet edip onunla uzun uzun sohbet etti.

    ANTONIO BANDERAS KEREM'İ PAYLAŞTI

    Dünyaca ünlü oyuncu ardından Bürsin'i İnstagram'da takibe alıp paylaşım da yaptı. Festivalde büyük ilgi gören Kerem Bürsin, dünyaca ünlü İspanyol aktör Javier Bardem'in ağabeyiyle de sohbet etti. Malaga'daki meşhur El Pimpi Restoran'a da giden Kerem Bürsin'e, restoran sahipleri diğer ünlü konuklar gibi fıçılara imza attırdılar.

    Kerem Bürsin, Antonio Banderas ile Buluştu

    Kerem Bürsin, Antonio Banderas ile Buluştu

    Kerem Bürsin, Antonio Banderas ile Buluştu

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Antonio Banderas Kerem Bürsin Malaga Haberler

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

    Bakmadan Geçme

    Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı? Kuruluş Osman nerede çekiliyor? Kuruluş Osman hangi platoda, ilçede çekiliyor? Kuruluş Osman dizi çekimleri nerede? Atalanta Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Atalanta B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? LEV hangi takım, açılımı ne? UEFA Kupası Finali Leverkusen hangi ülkenin takımı?
    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    Şüpheli ölümün arkasından yasak aşk çıktı! Yengesiyle birlikte abisine fare zehri vermişler

    500

    Yorumlar (1)

    Rafflesia:

    oooo gururumuuzzzz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title