Haberler

    Eda Taşpınar, Çukur dizisinin oyuncusu Çağrı Atakan'ı kavga olayı sonrası terk etti

    Güncelleme:

    Sosyetik güzel Eda Taşpınar ile Çukur dizisinin Remzi'si Çağrı Atakan'ın ayrılık nedeni ortaya çıktı. İddiaya göre Çağrı Atakan, gittikleri bir mekanda Eda Taşpınar'ın çocukluk arkadaşı ile kavga etti. Taşpınar'ın, yaşanan kavga olayı sonrası Çağrı Atakan'ı terk ettiği öne sürüldü.

    Çukur dizisinin Remzi'si Çağrı Atakan'ın sevgilisi Eda Taşpınar'la gittikleri mekanda laf atan hayranlarını dövdüğü iddiaları bugün gündeme bomba gibi düşmüştü.

    Tv100'den Nuri Altuntaş'ın haberine göre; kavga olayının yansıtıldığı gibi olmadığı Çağrı Atakan'ın sevgilisi Eda Taşpınar'ın yakın arkadaşı ile kavga ettiği ortaya çıktı. Çeşme'de başlayan aşkları doludizgin devam eden ikili, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşları ile Ortaköy'de bir gece kulübüne gittiler. İddiaya göre keyifli başlayan gece ise olaylı bitti.

    ÇOCUKLUK ARKADAŞI İLE KAVGA ETTİ

    Çağrı Atakan masada bulunan Eda Taşpınar'ın çocukluk arkadaşı ile gece sonunda tartıştı ve olay bir anda yumruklu kavgaya dönüştü. Araya giren mekan görevlileri ile Eda Taşpınar kavgayı güçlükle yatıştırdı.

    OLAY SONRASI SEVGİLİSİNİ TERK ETTİ

    Taşpınar olay sonrası çocukluk arkadaşı ile mekandan hızla uzaklaştı. Eda Taşpınar'ın yaşanan bu kavga olayı sonrası Çağrı Atakan'ı terk ettiği öğrenildi.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Eda Taşpınar Taşpınar Çukur kavga Magazin Haberler

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

    Bakmadan Geçme

    Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

    500

    Yorumlar (19)

    BUNAK:

    Ikisini de tanumam loo, ama karı fena parca gibi loo

    7
    2
    yanıtYanıtla
    yani:

    Hayret, hanıfendinin 17 adet erteresan fotosunu koymamışlar

    8
    0
    yanıtYanıtla
    Dikkatli Türk:

    Memlekette sorun yok Tek sorunumuz ayrılan iki insan :)))) çok büyük derdimiz var :))) olay onların. Bize ne? Çözmemiz gereken çok memleket meseleleri var Ona odaklanın Bize ne iki sevgiliden Yetişkinler baksınlar başlarının çaresine Derdimiz yok dert arıyoz :))) Durun ben daha Memleketi kurtaracağım Amacım ULVİ

    8
    0
    yanıtYanıtla
    MİNE:

    Zaten adam eski sevgilisini de dövmüştü. Yani öfke kontrolü olmayan kaslarına güvenen şiddete meyilli bir erkek. Uzak durmakta fayda var.

    5
    0
    yanıtYanıtla
    6.FİLO:

    Ayrılmalarına çok üzüldüm ben şimdi yemeden içmeden de kesilirim.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    COŞKUN:

    Ablaya iş çıktı , şimdi diziden podyumdan ordan burdan enine boyuna dolgun genç bir aday belirlemesi lazım tanış kaynaş falan uzun iş ama naapçan taş ta bende pınarda diyip yeni maceralara koşssun bakalım

    3
    0
    yanıtYanıtla
    SEDAT:

    Kavga olmadı küfürlü tartıştılar Abartmayın sizde ben ordaydım ama edada boş yere trip yaptı çağrı iyi çocuk severim ama ayrılmaları iyi oldu hepsi yoluna baksın artık dediğim gibi kavga olmadı ben ordaydım

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Çapkın kız Aslı:

    TAŞŞ TAŞŞ.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    W:

    yok devenin başı lan aslı bey

    yanıt2
    yanıt1
    ...../////:

    AŞKLARI NE ZAMAN BAŞLADI NE ZAMAN BİTTİ BU NE HIZ. . . . . . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title