Haberler

Narin'in cansız bedeni dere yatağında bulundu! Günlerdir bulunması için paylaşım yapan ünlü isimler isyan etti

Güncelleme:

Günlerdir aranan Narin'den maalesef acı haber geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu" dedi. Günlerdir Narin'in bulunması için paylaşım yapan ünlü isimlerden ise sert tepkiler vardı.

8 yaşındaki Narin Güran günlerdir aranıyordu... Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın maalesef ki cansız bedeni bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenine ulaşıldığını "Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun" diyerek duyurdu.

GÜLBEN ERGEN: "NARİN'İMİZE NASIL KIYDINIZ"

Dere yatağında bir çuval içinde bulunan küçük Narin'e dair günlerdir paylaşım yapan Gülben Ergen Ali Yerlikaya'nın paylaşımını alıntılayarak isyan etti.Gülben Ergen paylaşımında "Yapan, göz yuman, görmezden gelen kim varsa öğrenmek istiyoruz… Neden kıydılar küçük kıza? Kim kıydı. Kimler biliyordu 19 gün saklandı? Narin'imize nasıl kıydınız nasıl? Ah gitti halay çekip, annenin eteklerine saklanıp, masum mahcup gülümseyen meleğimiz gitti!!!!" dedi.

"Günlerdir, gece gündüz, onca ekiplerin aramasına rağmen…" diyerek sitem eden Ergen şunları yazdı: "Narin'in cansız minik bedeni 'köye 3 km mesafedeki' dere yatağında bir çuval içinde bulundu! Öyle mi? Köye 3 km mesafedeki dereye bakmadılar yani? Birisi saklayıp sonradan koymuş olmasın? Askeri, emniyeti, polisi, jandarması devletin tüm birimleri 19 gündür gözden kaçırmış o la maz. Sizce?"

Narin'in cansız bedeni dere yatağında bulundu! Günlerdir bulunması için paylaşım yapan ünlü isimler isyan etti

DEMET AKALIN: "İDAM GELMELİ"

Narin'in kaybolduğu ilk günden beri paylaşım yapıp, konuyu gündemde tutan bir diğer isim de Demet Akalın'dı. Defalarca konuyla ilgili tweet atıp Narin'in bulumasıyla için çağrı da bulunan Akalın, Narin'in cansız bedeninin bulunması üzerine yeni bir paylaşım geldi. Demet Akalın yaptığı paylaşımda "İdam gelmeli !!! İnsan hakkıysa Narinin hakkıydı yaşamak!!!Tecavüzcülere bebeklere uzanan eller yaşamamalı!"

Narin'in cansız bedeni dere yatağında bulundu! Günlerdir bulunması için paylaşım yapan ünlü isimler isyan etti

HADİSE: "SANA KİM KIYDIYSA..."

Günlerdir kayıp olarak aranan Narin'in bugün dere yatağında cansız bedeninin bulunmasının ardından bir tepki de Hadise'den geldi. Demet Akalın gibi Hadise de paylaşımında Narin'e bunu yapanların en ağır cezayı alması gerektiğini yazdı. "Ah Narin… ?? Ne yaptılar sana… Günlerdir senden gelecek iyi bir haber bekliyorduk… Sana kim kıydıysa en ağır cezayı alacak!"

Narin'in cansız bedeni dere yatağında bulundu! Günlerdir bulunması için paylaşım yapan ünlü isimler isyan etti

Haberler.com / Ekim Devrim Manduz - Magazin

İçişleri Bakanı Gülben Ergen Diyarbakır Jandarma 3-sayfa Magazin Bağlar Yaşam

Narin cinayetinde sis perdesi aralanabilir! İkinci cep telefonu tespit edildi

Bugüne kadar herkesten gizlenen delil ilk kez ortaya çıktı

Narin'in babası kamerayı fark etmeden her şeyi söyledi: Gelip öcünü benden alsalardı

"Gelip öcünü benden alsalardı"

AK Parti'yi sevindiren gelişme: Seçmen konuşmaya başladı

31 Mart sonrası AK Parti'de yüzleri güldüren gelişme: Seçmen konuşmaya başladı

Kriz onları da vurdu! Türkiye'nin 63 yıllık dev otobüs firması iflas etti

Türkiye'nin 63 yıllık otobüs firması iflas etti

500

Yorumlar (12)

VEFA:

Tv programları, basın, hadisenin kamuoyuna yansımış olması sayesinde bulundu. Kayıplar ülkesinde bulunmayı bekleyen daha niceleri var!...

144
35
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Sende gitsen gümbürtüye

yanıt1
yanıt5
Ceto:

Demet, Gulben, Hadise, Biktik artik sizlerden…..

128
31
yanıtYanıtla
Fatih Kahreman:

idam gelmeli

125
9
yanıtYanıtla
Ozzy Bjk:

Bana kalırsa Sonradan atılma gibi görünüyor, ya da atıldığı yerden (çalıların arası gibi, çalıların arasını aramak zordur) bir şekilde kurtuldu ve bulundu. Otopsi son sözleri söyleyecek. Açıklarlarsa tabikide!

77
7
yanıtYanıtla
nuri Tv:

öyle veya böyle yasak ilişki bir çocuğun daha canına kıydı...

57
11
yanıtYanıtla
Necmi Yörük:

2009 yılında 17 yaşındaki kızımı öldüren canavar ilkbaharda dışarda eğer idam edilseydi Narin ve yılda onaltı bin çocuk yaşıyor olacakti

53
2
yanıtYanıtla
Emin emin:

Kısas ta Adalet vardır

44
3
yanıtYanıtla
Solo Türk:

kısasta hayat vardır

yanıt3
yanıt0
Lale:

Kün fe yekün demiştim dua etmiştim ölüsü veya dirisi diye çok üzücü bı durum

30
6
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title