Haberler

Beauty Of Turkey 2024 güzellik yarışması büyük finali görkemli törenle gerçekleşti

Güncelleme:

Beauty Of Turkey 2024 güzellik yarışmasının büyük finali, Ankara Hilton Inn Garden'da görkemli bir törenle gerçekleşti. Yarışmada Ezgi Demiralp Queen seçilirken, Yaren Küçük, Pınar Aşar ve Gurbet Bozkurt sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü oldu.

Beauty Of Turkey 2024'ün büyük finali gerçekleşti. Sunuculuğunu Uğur Arslan ve Elif Güçkıran'ın yaptığı etkinliğe medya ve iş dünyasından önemli isimler katılım sağladı.

Dans gösterileri ve sanatçı performanslarıyla renklenen gece, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Mehmet Burak Torun ve Onur Metin Şavluk gibi alanında uzman isimlerin organizasyonu üstlenmesi, etkinliğin kalitesini ve popülerliğini artırmış oldu.

YARIŞMANIN KAZANANLARI BELLİ OLDU

Yarışmada Ezgi Demiralp'in Queen seçilmesi, onun için muhteşem bir başarı oldu. Yaren Küçük, Pınar Aşar ve Gurbet Bozkurt'un da sırasıyla birinci, ikinci ve üçüncü olmaları, yeteneklerinin ve güzelliklerinin takdir edildiğini gösterdi.

GÖZLER ŞİMDİ GELECEK YIL DÜZENLENECEK ETKİNLİKTE

Bu etkinlik, Türkiye'nin güzellik ve moda dünyasında önemli bir yere sahip olduğunu bir kez daha kanıtlamış oldu. Tüm katılımcıları ve kazananları içtenlikle tebrik ediyoruz. Beauty Of Turkey 2024, gelecek yıllarda da büyük bir merakla beklenecek gibi görünüyor.

Beauty Of Turkey 2024 güzellik yarışması büyük finali görkemli törenle gerçekleşti

Ödül alan önemli bazı firmalar ve isimler ise şu şekilde;

  • Yılın En İyi İş Adamı- Aydın Mısıroğlu
  • Yılın En İyi Dövmecisi Vegas TattooArt(Mustafa Kabasakal)
  • Yılın En İyi Ulaşım Firması- Calıkıran Turizm
  • Yılın En İyi Oteli- Hilton Garden Inn Hotel
  • Yılın En İyi Spor Yorumcusu- Güvenç Kurtar
  • Yılın En İyi Modacısı- Hafize Ayık
  • Yılın En İyi Erkek Kombin Giyim Mağazası- Arden Men'sWear
  • En İyi Çıkış Yapan Cafe – Rozas Tatstes
  • En İyi İçerik Üretici Fenomenler- Muhammed Nur Nahya-Yellowossi
  • Yılın En İyi Sulama Firması- Duhan Sulama(Özgür Hacıköylü)
  • Yılın En İyi Sosyal Medya Uzmanı- Kaan Gündüz
  • Yılın En İyi İnternet Editörü- Ümit Aydın
  • En İyi Fenomen- Bülent Mert
  • En İyi Influencer Ajans Sahibi-Barbaros Dikmen
Kaynak: Haberler.com / Magazin

Güzellik Yarışması Bozkurt Hilton Ankara Pınar Etkinlik Magazin Moda Yaşam Haberler

'Bozkurt' soruşturması fitili ateşledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin çıkarması

"Bozkurt" soruşturması fitili ateşledi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Berlin çıkarması

CHP lideri Özel'den Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapmasına ilk yorum

CHP lideri Özel'den Merih Demiral'ın bozkurt işareti yapmasına ilk yorum

Ayşe Ateş, mahkemede 4 MHP'li yöneticinin ismini verdi: Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmış

Ayşe Ateş, mahkemede 4 MHP'li yöneticinin ismini verdi: Kapı kapı kiralık katil arıyorlarmış

Bakmadan Geçme

Wattpat çöktü mü, sorun mu var? 5 Temmuz 2024 Wattpad neden açılmıyor?Wattpat hikayelerim neden görünmüyor? Alperen Berber kimdir? Alperen Berber kaç yaşında, hangi sporu yapıyor? Galatasaray yetki kongresi ne zaman (FLORYA)? GS Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ne zaman? 5 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman? 5 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Temmuz 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 5 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 5 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

Almanlar iyice çirkinleşti! Merih'i şikayet ettikleri yetmedi, skandal bir iddiada da bulundular

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title