Haberler

Yasmin Levy İstanbul'da Müzikseverlerle Buluştu

Güncelleme:

Ladino müziğin temsilcilerinden Yasmin Levy, İstanbul'da müzikseverlerle buluştu. Latin ve Sefarad müziğinden Endülüs flamenkosuna, Türk müziğinden Arap ezgilerine kadar birçok farklı müziği şarkılarında harmanlayan İsrailli şarkıcı, Piu Entertainment organizasyonuyla Turkcell Vadi Açıkhava'da sahne aldı. Konserin başlangıcında usta ses, İstanbul'a yeniden geldiği için mutluluğunu dile getirerek, Türkiye'nin kendisinin ikinci evi olduğunu söyledi. Levy, dinleyicilerine teşekkür ederek, 'Buraya dün gece geldik. Yakın olmasına rağmen yorucu bir yolculuk oldu. Grup arkadaşlarım hepsi Kapalıçarşı'ya gitti. Yediler, içtiler, ben ise spor salonuna gittim. Ben de Kapalıçarşı'ya gitmek istedim ama vaktim olmadı. Sizi kalbimden selamlıyorum. Burada olmak hepimiz için büyük bir onur.' ifadelerini kullandı. Konserde 'Adio Kerida' şarkısını dinleyicilerle birlikte seslendiren Yasmin Levy, 'Sevda' şarkısını ise sahneden inerek hayranlarının arasında karanfil dağıtarak söyledi. Levy, konserde ayrıca sevilen şarkılarının yanı sıra Orhan Gencebay'dan 'Dil Yarası', sözlerini Aysel Gürel'in yazdığı ve Sezen Aksu'nun da söylediği 'Firuze' parçasını yorumladı. Konser sırasında sela okunurken şarkısına ara veren Levy, sela sonrasında okunan ezandan etkilendiğini belirterek, 'Allahuekber' demeye çalıştı. Bu anları dinleyiciler ilgiyle takip etti. Konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Ladino müziğin temsilcilerinden Yasmin Levy, İstanbul'da müzikseverlerle buluştu.

Latin ve Sefarad müziğinden Endülüs flamenkosuna, Türk müziğinden Arap ezgilerine kadar birçok farklı müziği şarkılarında harmanlayan İsrailli şarkıcı, Piu Entertainment organizasyonuyla Turkcell Vadi Açıkhava'da sahne aldı.

Konserin başlangıcında usta ses, İstanbul'a yeniden geldiği için mutluluğunu dile getirerek, Türkiye'nin kendisinin ikinci evi olduğunu söyledi.

Levy, dinleyicilerine teşekkür ederek, "Buraya dün gece geldik. Yakın olmasına rağmen yorucu bir yolculuk oldu. Grup arkadaşlarım hepsi Kapalıçarşı'ya gitti. Yediler, içtiler, ben ise spor salonuna gittim. Ben de Kapalıçarşı'ya gitmek istedim ama vaktim olmadı. Sizi kalbimden selamlıyorum. Burada olmak hepimiz için büyük bir onur." ifadelerini kullandı.

Konserde "Adio Kerida" şarkısını dinleyicilerle birlikte seslendiren Yasmin Levy, "Sevda" şarkısını ise sahneden inerek hayranlarının arasında karanfil dağıtarak söyledi.

Levy, konserde ayrıca sevilen şarkılarının yanı sıra Orhan Gencebay'dan "Dil Yarası", sözlerini Aysel Gürel'in yazdığı ve Sezen Aksu'nun da söylediği "Firuze" parçasını yorumladı.

Konser sırasında sela okunurken şarkısına ara veren Levy, sela sonrasında okunan ezandan etkilendiğini belirterek, "Allahuekber" demeye çalıştı. Bu anları dinleyiciler ilgiyle takip etti.

Konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Orhan Gencebay Yasmin Levy Aysel Gürel Sezen Aksu İstanbul Türkiye Sefarad Spor Kültür Sanat Haberler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

7 Ekim'deki baskının sembol ismi olmuştu! Hamas'ın kaçırdığı genç kadının cansız bedeni bulundu

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title