Haberler

Vulgar Viking - Kurabiye Yağmacıları Kitabı

Vulgar Viking - Kurabiye Yağmacıları Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Vulgar Viking - Kurabiye Yağmacıları Kitabı kitabının kısa özeti.

Vulgar ve arkadaşları için Viking Bayramı hiç de bekledikleri gibi geçmedi. Kral Olaf konuşmasını neden öyle apar topar bitirdi ki? Ne yani şimdi bu özel günde sepet örme atölyesine mi gideceklerdi? Tabii ki hayır! Vulgar ve arkadaşı Knut'un başka planları vardı. Kurabiye yağmalamak! Tam bir gerçek Viking işi. Ah keşke Freya bu işe burnunu sokmasaydı. Freya kim mi? Kral Olaf'ın kızı. Tam bir baş belası!Vulgar devasa annesi, tuvalet temizleyicisi babası ve köpeği Homur'la birlikte Uyuntu Köyü'nde yaşıyor. En büyük hayali masallarda, efsanelerde anlatıldığı gibi bir Viking olmak. Maceralara atılmak, deniz yolculuklarına çıkmak, yağmalamak, gasp etmek istiyor. Ayrıca iri bir cüssesi ve kocaman bir sakalı da olsa hiç fena olmaz. Her sabah sakalının çıkıp çıkmadığını kontrol ediyor. En iyi arkadaşı Knut. Her zaman Vulgar'ın yanında ve çoğunlukla sağduyusuyla Vulgar'ın başını beladan kurtarıyor. Tabii bir de prenses Freya var. Vulgar'ın yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerden biri de onu sinir etmek... Renkli kahramanlarıyla çocuğun dünyasına onların bakış açısından seslenirken "kahramanlık" kavramını sorgulatan bu kitapları severek okuyacağınızı düşünüyoruz. Sesli güleceksiniz.İyi okumalar…(Tanıtım Bülteninden)

Yazar: Odin Redbeard

Yayınevi: Mavibulut Yayınları

ISBN: 9789753101424

Boyut: 14.0x20.0

Sayfa Sayısı: 96

Basım Yılı: Ekim 2013

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
Nike online satış kapandı mı, sipariş neden verilmiyor? Nike tarafından açıklama geldi MasterChef Zübeyde kimdir? 2024 MasterChef Zübeyde kaç yaşında, nereli? MasterChef yedeklerden ana kadroya kim girdi? 11 Ağustos 2024 Günlük Burç Yorumları: 11 Ağustos terazi, oğlak, akrep burcu yorumu! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları Konya elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos GÜNCEL) Selçuklu, Karatay, Meram elektrik kesintisi! MEDAŞ elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Ağustos 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 10 Ağustos Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi Antalya elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER Kepez, Muratpaşa, Alanya elektrik kesintisi! Elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Gaziantep elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Şahinbey, Şehitkamil, Nizip elektrik kesintisi listesi 10 Ağustos 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Manisa elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Yunusemre, Akhisar, Turgutlu elektrik kesintisi İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Foça, Aliağa, Buca elektrik kesintisi! İzmir planlı elektrik kesintileri! İstanbul elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos) Ataşehir, Sultangazi, Maltepe elektrik kesintisi! Planlı güncel kesintiler listesi Ankara elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Çankaya, Keçiören, Sincan elektrik kesintisi! Ankara planlı elektrik kesintileri! Adana elektrik kesintisi! (10-11 Ağustos) GÜNCEL KESİNTİLER! Seyhan, Yüreğir, Çukurova elektrik kesintisi! Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fenerbahçe Adana Demirspor muhtemel ilk 11! Krunic oynayacak mı? CANLI maç izle! (FENERBAHÇE-ADANA DEMİRSPOR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Ağustos Fenerbahçe Adana Demirspor maçı nereden izlenir? Batshuayi GOL izle! (Galatasaray - Hatayspor) Futbolda 10 kusurlu hareket nedir? İcardi pozisyonu penaltı mı (Galatasaray – Hatayspor)
title