Haberler

Çizmelerim Keçeden Kitabı

Çizmelerim Keçeden Kitabı kitabının yazarları, yayınevi, baskı tarihi ve diğer tüm bilgileri. Çizmelerim Keçeden Kitabı kitabının kısa özeti.

Ümit Kaftancıoğlu ; Çizmelerim Keçeden kitabını niçin yazdığını, neden söz ettiğini çocuklara ve gençlere şöyle anlatır:"Savaş kötüdür. Savaşın tüm insanlara, hayvanlara, bitkilere, canlı, cansız tüm varlıklara kötülüğü vardır. Hele hele küçük çocuklara çok büyük kötülüğü dokunur. En azından oyuncaklarını, evcilik oynamalarını yasaklar, ana ve babalarını, kardeşlerini, komşularını alır götürür. Öldürür... Paşa da sizler gibi küçük bir çocuktur. Savaşta onu alıp götürürler uzaklara. Dövülür sövülür, aç bırakılır. Savaş, Paşa'yı inanılmayacak kadar büyük serüvenlere sürükler. Paşa bir gün, atın sırtında kaçar gider.Sevgili çocuklar, bu güzel kitabı sizlerin barış içinde, güzel bir dünyada yaşamanız için yazdım..." Paşa adındakinin de içinde olduğu, yemek artığı almak için girdikleri askeri mutfağın basıldığını sanan askerlerce kurşunlanıp öldürülen on bir çocuğun öyküsü...(Arka Kapak)

Yazar: Ümit Kaftancıoğlu (Garip Tatar)

Yayınevi: Özyürek Yayıncılık

ISBN: 9789754767070

Boyut: 14.0x20.0

Sayfa Sayısı: 152

Basım Yılı: Ekim 2012

Cilt Durumu: Ciltsiz

Kağıt Türü: 2. Hamur

Dil: Türkçe

Kaynak: Haberler.Com / Kültür Sanat

Ümit Kaftancıoğlu

AK Parti Sözcüsü Çelik'ten teğmenlerle ilgili yeni çıkış: Kasıt, disiplinsizlik varsa gereği yapılacak

Teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili AK Parti Sözcüsü'nden yeni çıkış

Ümit Özdağ, Engin Polat'la ilgili sözlerine açıklık getirdi: İki politikacı arasındaki pazarlıkta rakam telaffuz edilmiş

"Yazamıyorum" diyen Özdağ, canlı yayında bombayı patlattı: İki siyasetçi pazarlık yaptı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Cübbeli Ahmet Hoca saldırıya uğradı

Bolu Dağı Tüneli, Ankara-İstanbul istikameti hizmete açıldı

Sürücülerin çilesi sona erdi! Planlanan tarihten önce açıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title