Haberler

Anadolu Ateşi Kolombiya'da büyük beğeni topladı

Güncelleme:

Kolombiya turnesi kapsamında son gösterisini başkent Bogota'da gerçekleştiren Anadolu Ateşi dans topluluğu, izleyicilerden büyük alkış aldı. Türkiye ve Kolombiya milli bayraklarının birlikte yansıtılması da büyük beğeni topladı.

Kolombiya turnesi kapsamında son gösterisini başkent Bogota'da gerçekleştiren "Anadolu Ateşi" sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

Mustafa Erdoğan'ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı dans topluluğu Anadolu Ateşi, Medellin'in ardından son gösterisini Bogota'daki "Astor Plaza Tiyatro Salonunda" gerçekleştirdi.

Gösterinin final kısmında Türkiye ve Kolombiya milli bayraklarının perdede birlikte yansıtılması izleyicilerden alkış aldı.

Gösteriyi izleyen Türkiye'nin Bogota Büyükelçisi Beste Pehlivan Sun, AA muhabirine yaptığı açıklamada Anadolu Ateşi'ni ilk kez Kolombiya'da görmekten mutlu olduklarını söyledi.

Sun, Kolombiyalı sanatseverlerin salonu doldurduğuna dikkati çekerek, "Anadolu Ateşi ülkemizin kültürünün tanıtımında ciddi katkı veriyor. Burada güzel bir intiba bırakacaklarından şüphemiz yok, onlara başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

İzleyicilerden Jessica Calderon, Anadolu Ateşi gösterisini "renkli ve muhteşem" bulduğunu dile getirerek, "İnanılmaz bir tecrübeydi, her zaman bu gösteriyi görmek istedim. Türkiye'de birkaç yıl yaşamama rağmen çok istediğim halde gidememiştim. Kolombiya'da olması beni çok mutlu etti. Türkiye'den birçok anımı hatırlattı. Özellikle geleneksel ve çağdaş karışımı çok beğendim." dedi.

"Harika bir performans gördük"

Kolombiyalı sanatseverlerden Leonardo Garzon de gösteriyi oldukça beğendiğini anlatarak, "Türkiye'nin birçok bölgesinden alıntılar ve tarihi dönemleri yansıtan bir şov izledik. Harika bir performans gördük." diye konuştu.

İzleyicilerden Gina Valencia, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nu Kolombiya'da izlemekten "son derece" mutlu olduğunu kaydetti.

Anadolu Ateşi Grubu koreografı Alper Aksoy ise Kolombiya'ya tekrar geleceklerini vurgulayarak, "Medellin'deki gösterimiz çok güzel geçti ve muhteşem övgüler aldık. Alkış dansçıların istediği gibiydi. Her iki kentteki gösteride de seyirciler ayakta alkışladı. Bu yıl 25. yılımızı Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda özel bir gösteri ile gerçekleştireceğiz. Bunun için can atıyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kolombiya Türkiye Sanat Kültür Kültür Sanat Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title