Son Dakika, Son Dakika Haberleri, Son Dakika Haber

Mt Gox Bitcoin geri ödemelerine başlıyor

Güncelleme:

Kripto para dünyasının en büyük skandallarından biri olan Mt. Gox vakasında yeni bir gelişme yaşandı. İflas eden borsa, alacaklılarına yapacağı büyük çaplı geri ödeme öncesinde önemli bir adım attı ve 47.229 BTC'yi farklı bir cüzdana transfer etti.

Mt Gox, alacaklılara yapılacak büyük ödemeler öncesinde 47.229 BTC'yi başka bir cüzdana taşıyarak kripto piyasalarında yeni bir dalga başlattı. Bu hamle, borsanın iflasından yıllar sonra bile Mt Gox'un piyasa üzerindeki etkisinin devam ettiğini gösteriyor.

Mt Gox'tan Alacaklılara Ödeme Yolunda Büyük Adım

Kripto para dünyasının en büyük skandallarından biri olan Mt. Gox vakasında yeni bir gelişme yaşandı. İflas eden borsa, alacaklılarına yapacağı büyük çaplı geri ödeme öncesinde önemli bir adım attı.

Blockchain analiz şirketi Arkham Intelligence verilerine göre Mt. Gox 47.229 BTC'yi (Bitcoin) farklı bir kripto para cüzdanına transfer etti. Bu işlem, alacaklılara ödenecek toplam 9 milyar dolarlık Bitcoin paketinin bir parçasını oluşturuyor.

Yapılan transferin değeri yaklaşık 2,71 milyar dolar olarak hesaplandı. Bitcoinler, Mt. Gox'un üç ana cüzdanından başka bir adrese gönderildi. Arkham'ın verilerine göre transfer edilen Bitcoinler daha sonra borsanın soğuk depolama birimine aktarıldı. Buradan da 2.702 BTC bir başka kripto para cüzdanına gönderildi.

Bu transferlerden kısa süre sonra, bu yeni cüzdan 1.545 BTC'yi (yaklaşık 85 milyon dolar) Bitbank'a ait bir sıcak cüzdana transfer edildi. Bitbank, Mt. Gox'un geri ödeme sürecini destekleyen platformlar arasında yer alıyor.

2010 yılında kurulan ve 2014'te yaşanan büyük bir güvenlik ihlali sonucu iflas eden Mt. Gox, bir zamanlar dünyanın en büyük kripto para borsasıydı. Borsa, Temmuz ayı başlarında alacaklılarına Bitcoin, Bitcoin Cash ve fiat para birimi cinsinden toplam 9 milyar doların üzerinde ödeme yapacağını duyurmuştu.

BTC Markets'in kripto analisti Rachael Lucas konu hakkında yaptığı açıklamada, "Bu dev ödemenin piyasaya sürülmesiyle ciddi bir satış baskısı oluşması ve mevcut arzın piyasaya emilmesi bekleniyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Bitcoin Bitcoin Kripto Haberler

Bomba iddia: En düşük emekli maaşı 12 bin TL'ye çıkarılıyor, rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak

Bomba iddia: En düşük emekli maaşı 12 bin TL'ye çıkarılıyor, rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak

Bu pazar berberlerde başladı, haftaya kuaförlere geliyor! Kapatma kararı gelin ve damatları kızdırdı

Bu pazar berberlerde başladı, haftaya kuaförlere geliyor! Kapatma kararı gelin ve damatları kızdırdı

Eşya taşınan yük asansörü düştü! 9'ncu kattan yere çakılan adam feci şekilde can verdi

Eşya taşınan yük asansörü düştü! 9'ncu kattan yere çakılan adam feci şekilde can verdi

Bakmadan Geçme

2024 AÖL sınav tarihi açıklandı mı? AÖL 3. dönem sınav tarihleri ne zaman? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav belgesi sorgulama ekranı! AÖF yaz okulu sınavları ne zaman? AÖF yaz okulu ne zaman başlıyor? Feyyaz Şerifoğlu ile Merve Dinçkol evleniyor mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 8 Temmuz günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? YKS SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? YKS (TYT-AYT-YDT) ayın kaçında açıklanacak? Emekli maaşı 12 bin TL olacak mı? Emekli maaşına Temmuz'da zam var mı? SON DAKİKA DEPREM: 8 Temmuz deprem mi oldu? Deprem nerede oldu? AFAD, KANDİLLİ RASATHANESİ GÜNCEL BİLGİ BİM AKTÜEL KATALOĞU 8-9 TEMMUZ | BİM aşure malzemeleri fiyat listesi! BİM aşure malzemeleri neler? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Emekli maaşı ne kadar, kaç TL? Mert Müldür kimdir? Mert Müldür kaç yaşında, nereli? Dünya'nın en pahalı futbolcusu kim? Milli futbolcumuz dünya basınında! Barış Alper Yılmaz kimdir? Barış Alper Yılmaz kaç yaşında ve nereli? Barış Alper Yılmaz hangi takımda oynuyor? 8 Temmuz TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 8 Temmuz Pazartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Ferdi Kadıoğlu kimdir? Ferdi Kadıoğlu kaç yaşında ve nereli? Ferdi Kadıoğlu hangi takımda oynuyor? 8 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesut Özil, Türkiye'de futbol okulu kuracak

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Mesut Özil, Türkiye'de futbol okulu kuracak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title