Son Dakika, Son Dakika Haberleri, Son Dakika Haber

Kripto borsası BitFlyer FTX Japan'ı satın alıyor

Güncelleme:

Tokyo merkezli kripto para borsası BitFlyer, FTX'in Japonya kolunu bünyesine katma kararını duyurdu. Bu devasa anlaşmanın mali boyutunun milyarlarca Yen'i karşılığı olduğu belirtiliyor. Satın alma sonrasında FTX Japan'ın iş modelinde köklü değişiklikler bekleniyor. Yeni vizyon, ağırlıklı olarak kurumsal müşterilere yönelik kripto varlık yönetimi ve saklama hizmetleri üzerine odaklanacak. Bu birleşme, Japon kripto ekosisteminde yeni bir dönemin kapılarını aralayabileceği düşünülüyor.

Japon kripto para borsası BitFlyer, çalkantılı piyasalardan sıyrılarak FTX Japan'ı bünyesine katıyor. Milyarlarca Yenlik anlaşma, şirketin kurumsal yatırımcılara yönelik hizmetlerini genişletme stratejisini pekiştiriyor.

BitFlyer ve FTX Japan Güçlerini Birleştiriyor

Tokyo merkezli önde gelen kripto para borsası BitFlyer, sektörde ses getiren bir hamleye imza attı. Şirket, geçtiğimiz yıl iflas bayrağını çeken FTX'in Japonya kolunu bünyesine katma kararı aldığını duyurdu.

Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilere göre bu devasa anlaşmanın mali boyutu milyarlarca Yen'i karşılığı bulunuyor. Uzmanlar, rakamın on milyonlarca dolara tekabül ettiğini belirtiyor.

Bu stratejik satın almanın ardından FTX Japan'ın iş modelinde köklü değişiklikler bekleniyor. Yeni vizyon, ağırlıklı olarak kurumsal müşterilere yönelik kripto varlık yönetimi ve saklama hizmetleri üzerine odaklanacak.

FTX'in geçen yıl Kasım ayında yaşadığı çöküşün ardından zor günler geçiren FTX Japan, bu yılın Şubat ayında müşteri ödemelerini tamamlayarak faaliyetlerini sürdürmeyi başarmıştı. FTX, çöküşünden önce Japonya'daki Liquid borsasını satın almış ve 2022'nin ilk aylarında FTX Japan'ı faaliyete geçirmişti.

Piyasa gözlemcileri, bu birleşmenin Japon kripto ekosisteminde yeni bir dönemin kapılarını aralayabileceğini düşünüyor. Uzmanlara göre BitFlyer'ın bu atılımı, Tokyo'nun kripto arenasındaki konumunu daha da güçlendirebilir.

Kaynak: Haberler.com / Kripto

Kripto Para Japonya Japon Tokyo Kripto Borsaları Kripto Yatırım Kripto Haberler

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

UEFA, Avusturya maçında bozkurt işareti yapan Merih Demiral hakkında soruşturma başlattı

Enflasyon haziran ayında yüzde 1,64 arttı, yıllık bazda yüzde 71,60 oldu

Enflasyon haziran ayında yüzde 1,64 arttı, yıllık bazda yüzde 71,60 oldu

İşçi ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73, memur emeklileri yüzde 19,31 zam alacak

İşçi ve Bağkur emeklileri yüzde 24,73, memur emeklileri yüzde 19,31 zam alacak

Bakmadan Geçme

Hollanda maçı cezalı oyuncular kimler EURO 2024! Ender Saraç beraat etti mi? Ender Saraç davası ne oldu? YKS sonuçları açıklandı mı 2024? 4 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Nihat Karaarslan kimdir, sağlık durumu ne, öldü mü, yaşıyor mu? 4 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 4 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 4 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Gol sevinci sonrası UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Yüksel Türk!

Gol sevinci sonrası UEFA'nın soruşturma başlattığı Merih Demiral'dan yeni paylaşım: Yüksel Türk!

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title